2019. június 18. Arnold, Levente
Több száz gyermeknek teszik szebbé a karácsonyt
minap.hu
|
2018. december 18. 11:46
|
frissítve: 2018. december 20. 14:27
December 20-án immár 5. alkalommal rendezik meg a Remény Karácsonyát a Lillafüredi Kalandparkban. Idén 22 borsod megyei iskolából 300 hátrányos helyzetű gyermeknek szeretnék szebbé tenni a karácsonyát.

Számoljuk a napokat, tervezgetjük az ünnepi vacsorát, sorban gyűlnek az ajándékok, rénszarvasok, fényfűzérek, csillogó díszek mindenhol a lakásban, mézeskalács illat lepi el otthonainkat – mindez nem jelenthet mást, mint hogy közeledik a karácsony.

Vannak azonban, akiknek az ünnep közeledtével sajnos még inkább szomorúság járja be a szívét, hiszen nekik se ajándék, se karácsonyfa nem biztos, hogy lesz otthon az ünnepek alatt.

A tavalyi Remény Karácsonyáról készült videó-összefoglalót ITT tekintheti meg.

Közösen bebizonyíthatjuk: számukra is van remény, ők is lehetnek boldog gyermekek, hiszen minden gyermeknek jár a boldogság – olvasható a Remény Karácsony Alapítvány közleményében. – December 20-án immár 5. alkalommal rendezzük meg a Remény Karácsonyt a Lillafüredi Kalandparkban, ahol idén is közel 300 borsod megyei hátrányos helyzetű gyermeknek szeretnénk szebbé tenni a karácsonyát; egy felejthetetlen, vidám programokkal teli nappal, mindenféle finomsággal és ajándékkal meglepni őket.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat