2018. augusztus 22. Menyhért, Mirjam
Miskolc
16°C / 29°C
Többször is próbálta megölni feleségét, hogy szeretőjével lehessen, de a nő mindig túlélte
Faktor/Metro
|
2017. október 05. 11:23
|
frissítve: 2017. október 06. 22:18
Pár óra alatt kétszer is megpróbálta megölni feleségét a 37 éves katonai kiképzőtiszt, Emile Cilliers.

A férfi 2015 áprilisában néhány óra leforgása alatt több kísérletet is tett arra, hogy megölje a hadsereg kötelékében fizikoterapeutaként dolgozó feleségét, Victoriát. Mielőtt elhagyta a házukat, megnyitotta a gázcsapokat, azonban a szivárgás nem volt jelentős, nem okozott kárt a nő egészségében. Ezek után elvágta az ejtőernyősugrásoktatóként is dolgozó nő ernyőinek zsinórjait - írja a Metro. A videón látható az a pillanat, amior a nő észreveszi, valami nincs rendben a biztonsági felszereléssel:

Cilliersék kapcsolata már hónapok óta válságban volt, és a férj a Tinderen megismert szeretőjével szeretett volna együtt élni. A szerető azonban csak akkor ment bele a kapcsolatba, ha a férfi hivatalosan is elválik a feleségétől. Emile, aki komoly adósságokat halmozott fel, azonban más megoldást talált: felesége életbiztosítására fájt a foga.

emile_cilliers_katona.jpg

Emilie Cilliers. Fotó: PA

Ezért a férfi azt hazudta szeretőjének, hogy Victoria régóta megcsalja, közös gyerekeik közül egyiknek nem is ő az apja, majd megpróbálta megölni a nőt. Victoria azonban csodával határos módon túlélte az 1200 méteres zuhanást, igaz, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy élete végéig orvosi kezelésekre fog szorulni.

A tárgyalások most kezdődtek, a férj egyelőre mindent tagadott.

Nem

További hírek

Olvasnivaló

Ajánlat