2018. július 22. Magdolna
Miskolc
15°C / 26°C
Történelmet ír a nyuszis magazin!
minap.hu
|
2017. október 20. 11:00
|
frissítve: 2017. október 21. 23:07
Történelmet fog írni Ines Rau modell, hiszen ő lesz a Playboy első transznemű címlaplánya. Hugh Hefner halála után ez lesz az első kiadás, ami a polcokra kerül.

A 26 éves modell három éve már szerepelt a magazin egy különkiadásában, amely a nonbináris nemekkel foglalkozott. Caroline Cossey színésznő, aki szintén transznemű, 1981-ben szerepelt a magazinban, egy évvel utána vállalta fel nyilvánosan transzneműségét, majd 1991-ben ismét pózolt a Playboyban – olvasható a The Wrapnál.

Azonban Ines Rau címlapfotója azt jelenti – hívják fel a figyelmet –, hogy először fog transznemű playmate szerepelni a magazinban. A modell meztelenül is meg fog jelenni az újság lapjain, amiről úgy nyilatkozott: „A meztelenség sokat jelent nekem, főleg mióta átmentem azon a változáson, ami szükséges volt ahhoz, hogy elérjek oda, ahova régóta szerettem volna. A meztelenség nem kellene, hogy tabu legyen; ez nem a szexualitásról, hanem az emberi test szépségéről szól, legyen az férfi vagy női”.

ines_rau_transzgender_ferfi_no1.jpeg

Ines Rau

Nem mindenki örült azonban a Playboy új címlaplányának. Egy Facebook-os hozzászólásban valaki azt fejtegette: „Ha kinyitom a Playboyt, nőket akarok látni, nem valami férfit, aki nőnek gondolja magát, vagy aki férfiból műtette át magát nővé.”

A modell egy interjúban úgy reagált: „Ez úgynevezett »megváltás«, hogy beszélhess magadról, mindegy, hogy az a nemed vagy a szexualitásod. Nem éri meg azokkal törődni, akik elutasítanak. Nem az a lényeg, hogy mások szeressenek, hanem, hogy önmagad szeresd.”

Nem

További hírek

Olvasnivaló

Ajánlat