2018. július 22. Magdolna
Miskolc
15°C / 26°C
Újabb győzelem! – 17 meccs óta veretlenek a „macik”
minap.hu
|
2017. november 02. 13:13
|
frissítve: 2017. november 04. 08:07
Hosszabbításban elért győzelemmel folytatta szereplését a jégkorong Magyar Kupa selejtezőjében a DVTK Jegesmedvék. Szerdán este a Dunaújváros volt az ellenfél és a népkerti jégcsarnokot újra megtöltő miskolci szurkolók, Pavuk Attila győzelmet hozó gólja után, már zsinórban elért 17. siker után köszönthették csapatukat.

Az ismerkedés perceit követően, már a kupaselejtező elején kettős hátrányban találta magát a házigazda DVTK Jegesmedvék, de szilárdan állt a lábán a csapat, így nem született gól. Majd az érezhetően pihentebb vendégek, egy szimpla előnyt, a 12. percben gólra tudtak váltani. Az eredmény aztán csak a második harmadban változott, igaz akkor többször is. A piros-fehér mezes házigazda Magosi, Vas és Kulmala jóvoltából 5 perc alatt 3-1-re igazította az állást.

jegesmacik_dunaujvaros_171101ml_14.jpg

Ekkor már nagyobb tempójú, feljavuló játékot láthatott a publikum, a végjátékban a vendégek szépítő találatával. 3-2 miskolci előnnyel kezdődhetett a záró harmad és ekkor a Jegesmedvék saját nevelésű korábbi játékosa, az Acélbikák kapuját védő Duschek mentette meg csapatát az újabb góloktól. Bár nagyon komoly nyomás alatt volt a legvégén, a vendégkapu nem változott, maradt a 3-3-as eredmény a rendes játékidőben.

A ráadás 5 perce ijesztően indult a Medvéknek, Adorján bravúrja kellett a meccsben maradáshoz, majd egy hasonló ziccert Pavuk Attila okos mozdulattal értékesített és így hosszabbításban elért, kétpontos sikert könyvelhettek el így a Jegesmedvék, kiknek 8 pont szerepel a nevük mellett a selejtezőcsoport tabelláján. A fordulatos kupatalálkozót Önök pénteken este fél kilenctől tekinthetik meg a Miskolc Televízióban.

jegesmacik_dunaujvaros_171101ml_51.jpg

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat