2020. augusztus 03. Hermina
Veszélyes manővereket csinált, pedig jogosítványa sem volt (Videóval!)
minap.hu
|
2019. február 14. 14:17
|
frissítve: 2019. február 17. 08:33
Eltiltotta a Miskolci Rendőrkapitányság a vezetéstől azt a sofőrt, aki úgy közlekedett autójával, hogy egymás után több súlyos szabálysértést is elkövetett.

Egy sajókeresztúri férfi szerda délután a 3-as főúton, a kistokaji elágazásnál lévő lámpás kereszteződés előtt úgy közlekedett autójával, hogy átlépte a záróvonalat és a kanyarodó sávból gyalogátkelőhelyen előzte ki a kocsisort. A szabálysértésen tetten ért sofőrt előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol beismerte a szabálysértés elkövetését.

A hatóság – a még aznap meghozott – elsőfokú határozatában a jogosítvánnyal sem rendelkező 24 éves férfit tizenkét hónapra eltiltotta a járművezetéstől és pénzbírsággal sújtotta.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazza az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

– Mindannyiunk közös érdeke úgy közlekedni, hogy kerüljük a felesleges és kockázatos manővereket, a szabálykövető magatartást tanúsítva kevesebben sérüljenek meg vagy veszítsék életüket az utakon – írták közleményükben.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat