2020. július 14. Örs, Stella
Vezetést szerzett a vendég a mérkőzés közepén
dvtk.eu
|
2018. október 29. 12:05
|
frissítve: 2018. október 30. 10:25
Az MHk 32 Liptovský Mikuláš jobb helyzetkihasználásának köszönhetően győzte le a DVTK Jegesmedvéket a két csapat vasárnapi mérkőzésén. A gól nélküli első harmad után a középső játékrészben két gyors találatot szerzett a vendég csapat, a harmadik harmadban pedig mindkét együttes kétszer volt eredményes.

jegesmedvek_mikulas.jpeg

Forrás: dvtk.eu Fotó: Szabó Krisztián

Az ünnepélyes korongbedobásnál sikeres lánykérést láthattak a szurkolók, akik óriási tapssal kívántak sok boldogságot Zsófiéknak. A mérkőzést nem túl nagy tempóban kezdték a csapatok, kevés igazán nagy helyzet alakult ki a kapuknál. Az első gólszerzési lehetőség a 10. percben Loiseau előtt adódott, a kanadai csatár közelről húzta a kapura a korongot, de Kislistyn hárított. A 17. percben Harrison egy kék vonalról eleresztett lövésbe ért bele, a korong pedig a vendégek kapujába jutott, de a játékvezetők rövid videózás után magas bottal való játék miatt érvénytelenítették a találatot. A folytatásban a miskolci csapat dominált, a játék javarészt a szlovákok harmadában folyt, azonban az első harmadban nem láthattak gólt a nézők.

A középső játékrész első percében váratlanul megszerezte a vezetést a vendég együttes. Sukel lövése éppen Oško elé pattant, akinek annyi dolga volt, hogy az üres kapuba továbbítsa a korongot (0-1). Közel két perccel az első találat után máris megduplázta előnyét a liptószentmiklósi csapat, amikor Huna a bedobókör magasságából talált Adorján kapujába (0-2). A két gyors gól megfogta a hazai együttest. A 37. percben Galanisz szép passza után Loiseau talált a kapuba, de a játékvezetők ezt a gólt is érvénytelenítették, hiszen meglátásuk szerint túl sok hazai játékos tartózkodott a jégen. 

A záró harmad első perceiben újra a hazai csapat dominált, de gólt ezúttal is a szlovák együttes szerzett. Két gyors passz után Sukel az üres kapuba lőtt (0-3). Ezt követően sorra jöttek a kiállítások mindkét oldalról, de a nagy helyzetek ellenére nem sikerült a gólszerzés. Két perccel később Kriska vetődött bele Somogyi lövésébe, a korong pedig a vendég játékos fejét találta el. Az ijesztő jelenetek után szerencsére a saját lábán hagyta el a játékteret a vendégek csapatkapitánya. Az 57. percben Hajós kiállítása miatt emberelőnyben játszhatott a liptószentmiklósi együttes, amit gólra is váltottak. Egy kapu előtti kavarodás után Huna lőtt kapura, lövése kipattant Adorjánról Lištiak elé, aki a hálóba lőtt (0-4). Egy perccel később megszületett az első hazai találat is, amikor Milam szép keresztpasszát Harrison továbbította a kapuba (1-4). Másfél perc után újra eredményes volt a DVTK. Szirányi passzolt a kapu mellett helyezkedő Pancehoz, aki közelről megszerezte idénybeli 9. találatát (2-4). Az utolsó percekben Glen Hanlon mindent megtett, hogy újabb gólt szerezzen csapata, hiszen Adorján helyett mezőnyjátékost küldött a pályára, de az eredmény nem változott, így a liptószentmiklósi csapat három ponttal távozott.

DVTK Jegesmedvék - MHk 32 Liptovský Mikuláš 2-4 (0-0, 0-2, 2-2)

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat