2018. július 22. Magdolna
Miskolc
15°C / 26°C
Lakberendezés Roxfort módra – Alakítsd szobád a Harry Potter világához
life.hu
|
2017. október 05. 14:25
|
frissítve: 2017. október 06. 22:18
Nem kell tovább várni a baglyokat! A J. K. Rowling teremtette világ már bárki számára elérhető. A varázslótanoncok iskolai szállását idézi a PBteen új Harry Potter-kollekciója, amelyben paplanhuzat, sötétben ragyogó párna és minden egyéb lakberendezési kellék megtalálható, hogy kedvenc könyvünknek hódolhassunk.

harry_potter_szoba2.jpg

Képek: PBteen

A gyűjtemény a roxforti házak szerint van csoportosítva. Ide a Teszlek Süveg teszi az új diákokat belső tulajdonságaik és motivációjuk alapján. A PBteen weboldaláról számos Harry Potter témájú lakberendezési tárgyat, kiegészítőt, díszítőelemet vehetünk, karácsony előtt érdemes szétnézni, hiszen biztosan mindenkinek van legalább egy Harry Potter mániás barátja.

Griffendél

„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, / Házad Griffendél. / Oda csak az kerül, ki / Semmitől se fél.”

harry_potter_szoba3.jpg

Ez a ház az egyik toronyban van, ide a bátrak kerülnek; címerállata az oroszlán, színei a skarlátvörös és az arany. Ennek a háznak a vezetője Minerva McGalagony professzor asszony, átváltoztatástan-tanár és igazgatóhelyettes.

Mardekár

„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, / Ne tekints másra: / A Mardekár való neked. / Ott lelhetsz sok társra.”

harry_potter_szoba4.jpg

A ravasz és becsvágyók kerülnek ebbe a házba, mely a pincében van. Elmondható, hogy itt a legmagasabb az aranyvérűek aránya. Címerállata a kígyó, színei a zöld és az ezüst. Leghíresebb vezetője Perselus Piton professzor, bájitaltantanár.

Hugrabug

„A Hugrabugnak nyájas népe / Békés, igazságos. / Oda mész, ha türelmes vagy / S jámbor – ez világos.”

harry_potter_szoba5.jpg

Azok kerülnek ebbe a házba, akik becsületesek, tisztességesek, de ide kerülnek azok is, akik nem bírnak semmiféle kiemelkedő tulajdonsággal. Vezetője Pomona Bimba professzor asszony, gyógynövénytantanár. Címerállata a borz, színei a sárga és a fekete.

Hollóhát

„A bölcs öreg Hollóhátban / Éles elmék várnak. / Kiknek a tanulás kaland, / Oda azok járnak.”

harry_potter_szoba6.jpg

Ide kerülnek az okos, tudásvágytól hajtott diákok. Címerállata a sas, színei a kék és az ezüst. A ház vezetője Filius Flitwick professzor, bűbájtantanár.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat