2018. augusztus 21. Sámuel, Hajna
Miskolc
16°C / 30°C
"Csonka" mérkőzést nyert három góllal a DVTK Sajóbábonyban
minap.hu
|
2017. október 06. 19:04
|
frissítve: 2017. október 08. 08:29
Péntek délután a Diósgyőri VTK a Borostyán Mihály Emléktornán lépett pályára az alsóbb osztályú Sajóbábony VSE otthonában, és nyert 3-0-ra.

sajobabony-dvtk_28_dvtkeu.jpeg

Fotó: dvtk.eu

Jó hangulatú, 2x25 perces mérkőzést játszott egymással a házigazda Sajóbábony és a Diósgyőr. A miskolciak egykori játékosának a tiszteletére létrehozott emléktornát idén 3-0-ra nyerte a DVTK, méghozzá Óvári Zsolt egy és Nikolaosz Joannidisz két góljával.

A dvtk.eu beszámolója szerint a találkozót 500 szurkoló tekintette meg a helyszínen.

A mérkőzés után Bódog Tamás, a piros-fehérek szakmai igazgatója a következőket mondta klubja hivatalos honlapjának: - Ha nem is kétszer 45 percet játszottunk, a játékosok ugyanazokat az elemeket gyakoroltálk, mint a tétmérkőzéseken. Jó terhelés volt, bízom benne, hogy jövőre is meghívnak a házigazdák, mi szívesen jövünk.

Sajóbábony VSE - Diósgyőri VTK 0-3 (0-1)
Sajóbábony, 500 néző. V.: Rusz.
SVSE: Varsányi - Szegő, Balogh D., Tóth T., Tóth I. - Sebők (Sípos, 46.), Kovács Á., Kerényi (Nyeste) - Erdei Nagy, Bazsányi, Lakatos (Lázi, 46.). Vezetőedző: Huszák Géza.
DVTK, 1. félidő: Antal - Nagy T., Lipták, Karan, Bárdos - Vela, Kocsis, Busai, Forgács - Óvári, Szarka.
DVTK, 2. félidő: Konyecsik - Eperjesi, Tóth B.,Tucsa, Oláh B. - Szabó II B., Kocsis, Nono, Szalóczy - Ternován, Ioannidis. Szakmai igazgató: Bódog Tamás.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat