2018. december 18. Auguszta
Jubileumi vadásznap Füzérradványban
minap.hu
|
2018. május 16. 16:50
|
frissítve: 2018. május 17. 15:34
Tizedik alkalommal rendezték meg a füzérradványi Károlyi kastély parkjában a Vadételfőző versenyt és vadásznapot. A már hagyományos programot a Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft., az Országos Magyar Vadászkamara Borsod-Abaúj-Zemplén megyei területi szervezete és az Északerdő Zrt. közösen bonyolította le.

fuzerradvany2_palagyi_tibor.jpg

A résztvevőket Virág Zsolt, a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram végrehajtásáért felelős miniszteri biztos, Székely László, az OMVK megyei tiszteletbeli elnöke, Bors Richárd, a 2021-es vadászati világkiállítás vadászatért és erdészetért felelős igazgatója és Pandák Pál, Füzérradvány polgármestere köszöntötte. A programon részt vett gróf Károlyi László és felesége is.

fuzerradvany1_palagyi_tibor.jpg

A szervezők színes programokkal készültek. A vadételfőző versenyen 13 csapat mérette meg magát. A vadásznap résztvevői a hagyományos vadászati módokról és az utánkeresésről tudhattak meg érdekességeket, valamint megnézhették Dávid Gábor, a magyar fakitermelő válogatott tagjának bemutatóját is. A gyerekeket kézműves foglalkozások várták. 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat