2019. február 18. Bernadett
Ha palacsinta, akkor Creppy! – Ezt mára már mindenki tudja
Muntyán Bernadett
|
2018. november 07. 21:12
|
frissítve: 2018. november 14. 09:51
Ki ne szeretné a palacsintát? – hangzik a Creppy örökérvényű kérdése, amire minden ember egyöntetűen csak annyit tud mondani: gyerekkorom óta a kedvencem! Az elmúlt egy évtized kemény munkájának gyümölcseként nemcsak a miskolciak rajonganak a kis-avasi palacsintázóért, de az ország minden szegletéből érkeznek ide palacsintaimádó emberek, mi több, palacsintaimádó sztárok.

creppy.jpg

Fotók: Creppy PalacsintaHáz Facebook-oldala

Nem véletlen, hogy a PalacsintaHáz étlapján a sok édes, sós, óriás, amerikai (és még napestig sorolhatnám, hogy milyen) palacsinták között a „Katus kedvence” fantázianévre keresztelt palacsinta is megtalálható. Oszlánczi Réka, a Creppy PalacsintaHáz tulajdonosa büszkén mesélte – és fotókkal dokumentálta a közösségi oldalukon és a palacsintázó falán –, hogy bizony számos sztár megfordult már Palacsinta Patrik törzshelyén.

creppy.jpg

Vendégük volt már a Tankcsapda, Aranyosi Péter, Müller Péter Sziámi, Csernus Imre, Vadon Jani, Sipos F. Tamás, Katus Attila, és a DVTK több játékosa is, de a Kozmix is járt már a Creppyben, valamint a miskolci származású énekes, Pál Dénes is itt ünnepelte a születésnapját.

creppy.jpg

Mi a titok? 

A Creppy PalacsintaHáz sosem pihen! Működését egy olyan étel újragondolására tette fel, mely minden gyermek kedvence, s amellyel mindenkit le lehet kenyerezni (vagy jelen esetben palacsintázni). Sokan azt hihetik: ugyan már, egy hely, ahol van néhány lekváros palacsinta – na bumm, mi lehet ebben annyira különleges. Végül is néhány serpenyőben kisült lekváros tésztakorong valóban nem hozna lázba – ez jogos –, de a Creppy palacsintái közel sem „csak” erről szólnak!

creppy.jpg

Több mint 10 éve dolgozik azon a Creppy csapata, hogy a miskolciak egy csendes, mesebeli, vadregényes környezetben, különleges íz-élménnyel és szemet gyönyörködtető emlékekkel távozzanak a kis-avasi étteremből. Eddig is volt már csokis, fagylalttal megspékelt, lazacos, vörösboros marhapörkölttel tálalt, rántott...de, ha ez még mindig nem lenne elég, a Creppy csapat újra nagyot alkotott: most már cukormentes, laktóz-, és gluténszegény, valamint vegetáriánus formában is elérhető az igazi Creppy élmény.

creppy_vitalitas_etlap.jpg

Van egy hely a Kis-Avas vadregényes dombívén, ahol minden gyerekkori álmunk teljesülhet. Egy hely, ahol a palacsinta nem csupán egy serpenyőben kisütött tészta, hanem kulináris élmény, igazi miskolcikum. Egy hely, ahol senki sem fog ránk furcsán nézni, ha a világ legcsokisabb palacsintája láttán könny szökik a szemünkbe – és ezt már a sztárok is tudják.

palacsintahaz_creppy.jpg

...és a java még hátra van

A Creppy csapata ismét nagyot álmodott: idei terveik között szerepel a Creppy Center, egy a legmodernebb technikával felszerelt, egyedülálló konyhaművészeti központ megnyitása, mely multifunkciós konyhai, oktató és rendezvény központként fog működni, mintegy bázisa lesz a Creppy franchise terjeszkedésének.

az_ev_avas_palacsintaja_creppy_20180519_bl_005_web.jpg

 

Nem