2018. augusztus 21. Sámuel, Hajna
Miskolc
16°C / 30°C

Oktatás

minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 20. 12:52
Ötnapos tudományos élménytáborra várta augusztus 13. és 17. között a fiatalokat a Miskolci Egyetem. Látványos programokról a Műszaki Anyagtudományi Kar, a Gépészmérnöki és Informatikai Kar, valamint a Gazdaságtudományi Kar gondoskodott a fiatalok számára.
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 16. 20:51
A valamivel több mint 2 hét múlva kezdődő tanévkezdésre a boltok is felkészültek, hatalmas kínálattal várják a diákokat. Az iskolák tájékoztatják a szülőket a szükséges felszerelésekről, így elkerülhető, hogy felesleges holmikra is költsenek a családok. A tanulók jelentős része ingyenesen jut tankönyvhöz, de még így is tízezrekbe kerül az iskolakezdés.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 14. 13:05
Nem csak szebb és kényelmesebb lett a felújítása után augusztus 10-én újra felavatott kisrozvágyi könyvtár. A beruházás újabb lehetőségeket is teremtett – ilyen például a kicsiknek a gyerekkuckó, a nagyoknak a különálló folyóirat-olvasó.
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 13. 16:53
Aranyéremmel tért haza a napokban az 50. Nemzetközi Kémiai Diákolimpiáról Sajgó Mátyás, a miskolci Földes Ferenc Gimnázium diákja. Interjúnkból kiderül, hogy ezen a versenyen „tényleg minden összejött” neki, de az eredményhez persze rengeteg időt és energiát kellett szánni a felkészülésre. Elárulja azt is, mivel szerettetné még a kémiát kortársaival és már a jövővel kapcsolatban is vannak elképzelései.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 07. 10:38
Július 25-én kiderültek a felvételi ponthatárok, amit Miskolc egy hatalmas pontváró bulival ünnepelt meg a Szinva teraszon. Voltak azonban olyanok, akik nem szereztek elég pontot ahhoz, hogy bekerüljenek az általuk választott felsőoktatási intézménybe. Számukra sincs még minden veszve, hiszen van még lehetőség pótfelvételire – mondta el Jakab Nóra, a Miskolci Egyetem rektorhelyettese.
eduline.hu
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 03. 22:17
Július 25-én kiderültek a felvételi ponthatárok, azonban nem mindenkinek sikerült bekerülni az áhított felsőoktatási intézménybe. Hétfő éjfélig azonban jelentkezhetnek a pótfelvételi eljárásra azok, akik az általános eljárásban egyetlen általuk megjelölt főiskolára, egyetemre sem kerültek be, vagy idén nem jelentkeztek felsőoktatási képzésre - közölte az Oktatási Hivatal.

Oldalak

Ajánlat