Ugrás a tartalomra

Így válthat parkolóbérletet

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. december 18. péntek 11:00
Nem értékesítik a 2021-es felszíni és a Régiposta utcai parkolóházba érvényes parkolási bérleteket. A Miskolc Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltetett mélygarázsokban pedig így lehet bérletet venni:

Az érvényben lévő kormányrendelet értelmében november 23-tól az intézkedés visszavonásáig a Miskolc Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltetett Európa téri, Patak utcai, illetve Hősök terei mélygarázsokban este 7 és reggel 7 óra közötti időszakban díjmentes a garázs használata. A jelzett időszakon kívül viszont az általános rend szerint történik a díjfizetés.

A járványügyi helyzetre és a parkolási rendelkezések bizonytalanságára tekintettel a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltetett mélygarázsokban kizárólag 30 napos bérlet váltását javasolják. A bérletvásárlók terheit könnyítve az online vásárláskor a kártya aktiválását a bérlet összegének beérkezését követően elvégzik. Kizárólag új kártya váltása esetén szükséges a személyes aktiválás.
 
Hogyan teheti meg:
·       Bérletváltási igényét az ugyfelszolgalat.parkolas@varosgazda.hu e-mail címen jelezze, a bérlet érvényessége kezdő időpontjának megjelölésével.
·       A megadott névre, címre átutalásos számlát állítanak ki, amelyet válaszüzenetben (e-mailben) elektronikusan küldenek.
·       A számla átutalással történő rendezését követően a bérletet aktiválják, ennek megtörténtéről elektronikus úton vagy sms-ben értesítik a vásárlót.
·       A számla fizikai átvételéről későbbiekben elektronikus úton nyújtanak tájékoztatást.
A 2020. április 5-ig megváltott éves kombinált bérlethez tartozó beléptetőkártyákkal a mélygarázsok 2021. február 10-ig használhatóak.

November 4-től a veszélyhelyzet fennállásáig a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő felszíni, fizetős várakozási területeken és a Régiposta utcai parkolóházban díjmentes a parkolás. A felszíni parkolókba tartozó bérlet értékesítésének időpontjáról a későbbiekben adnak tájékoztatást.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!