2018. június 18. Arnold, Levente
Miskolc
13°C / 23°C

Megye

minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 18. 13:56
A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte az előzetes letartóztatását annak a két gyanúsítottnak, akikkel szemben kerítés bűntette és gyermekprostitúció kihasználásának bűntette miatt indult eljárás.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 18. 13:38
Több helyen is videóra vettek medvét Miskolcon és közvetlen vonzáskörzetében. A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság közleményt adott ki, amiben leírják, hogyan viselkedjünk, ha ne adj' Isten összefutnánk egy medvével. Figyelmeztetnek arra, hogy "a közelmúltban a Szlovák Köztársaság területéről kis számban, de egyre gyakrabban érkező barna medvék hazánkban is megtalálták az élőhelyeiket".
baz.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 17. 19:53
Mezőkövesden rendezték meg szombaton a IV. megyenapot, amelyen a házigazda matyók, megyebeliek mellett részt vettek a székely, felvidéki, kárpátaljai, lengyel partnermegyék képviselői is. Az egész napos rendezvénysorozaton sok száz érdeklődő volt kíváncsi a programokra.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 18. 13:42
Figyelemmel a családok évére, idén a B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal családi napot szervezett, ahol színes programokkal várták az érdeklődőket. Volt többek között főzőverseny, aerobic, élő koncertek, valamint a legkisebbeknek is érdekes gyerekprogramokkal készültek.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 18. 13:28
Nem csillapodik a „medve-láz”, újabb állatot láttak Sajókeresztúrban. Ez vajon a most szabadjára engedett medve, vagy új országjáróval van dolgunk?
szabolcsihir.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 16. 14:04
Egyedi azonosításra alkalmas eszközökkel látta el a Bükki és az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatósága azt a medvét, mely az elmúlt hetekben bejárta az országot. Szerda este a szlovák-magyar határ mellett szabadon engedték az állatot, nyomkövetővel ellátva, ő azonban máshogy vélekedett a folyamatosan megfigyelt státuszról...

Oldalak

Ajánlat