2018. június 18. Arnold, Levente
Miskolc
13°C / 23°C

Kultúra

Kujan István
Utoljára módosítva: 
2018. június 18. 15:38
Június 23-án már 16. alkalommal rendezik meg a Múzeumok Éjszakáját, Miskolcon – ahogy megszokhattuk – rendkívül gazdag programkínálat várja az érdeklődőket. A múzeum 7 kiállítóhelyen készül, de érdemes lesz a Lévay könyvtárhoz és Lillafüredre is ellátogatni – bizton állíthatjuk: az egész család megtalálja a számára kedves programot.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 18. 13:39
A Bartók Plusz Operafesztivál szabadtéri zárógáláján elsősorban olasz áriák, duettek, együttesek és népszerű nápolyi dalok hangoztak el. A koncert vasárnap este volt a Szent István téren.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 18. 13:24
A latin zene hangjain túl salsa táncosok is megtöltötték a Szent István teret vasárnap. A Bartók Plusz Operafesztivál záró napján a Barrio Latino lépett fel.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 17. 16:30
Napfényes reggelre ébredt június 17-én a város népe, ez pedig még egy indok volt, hogy nyakukba vegyék az Erzsébet teret és egész délelőtt válogassanak a különleges fűszerekből, sajtokból, mézekből, és akár még kvízjátékokban is részt vehettek. Hiszen tudják, ha a hónap harmadik vasárnapja – akkor Termelői Nap!
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva: 
2018. június 18. 11:44
„Legyen az opera mindenkié!” – az elgondolás, mely alapján az Ezrek operája helyet kapott az Operafesztivál művészeti programjában. A sorozat keretében az opera klasszikusai új, kevésbé klasszikus köntösben elevenednek meg, nem csupán a komolyzene rajongói számára. Péntek este az Avasi kilátónál Mozart Don Giovannija kelt új életre - Miskolchoz illően RockGiovanniként.
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva: 
2018. június 18. 13:43
A tíznapos miskolci operaünnep véghajrájába értünk, hamarosan záró napjához érkezik az országosan is gyöngyszemnek számító kulturális programsorozat. Az Ezrek operája előtt, az Avasi kilátónál arról kérdeztük a miskolciakat, mi a véleményük a fesztiválról, milyen jelentőséggel bír ez számukra, illetve a város számára?

Oldalak

Ajánlat