2018. április 22. Csilla, Noémi
Miskolc
10°C / 21°C

Politika

mti.hu
Utoljára módosítva: 
2018. április 22. 09:53
Az észak-koreai vezetés egy phenjani imaház megépítésére kérte fel a magyarországi Baptista Szeretetszolgálatot - tájékoztatott szombaton a segélyszolgálat Washingtonban élő vezetője.
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. április 20. 13:30
Lázár János a következő négy év legfontosabb feladatának a hódmezővásárhelyi és makói emberek képviseletét tartja. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Hódmezővásárhelyen és térségében hallgatható Rádió 7 Napraforgó című műsorában beszélt erről pénteken.
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. április 20. 09:18
A Miniszterelnökség átalakítását tervezi az új kormányban Orbán Viktor miniszterelnök, aki azt is bejelentette pénteken a Kossuth rádióban, hogy Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter marad a gazdasági kabinet vezetőjeként a költségvetés felelőse.
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2018. április 21. 21:14
A csütörtöki, rendkívüli közgyűlésen - a jogszabályi előírásoknak megfelelően - lemondott önkormányzati képviselői mandátumáról Hubay György, akit a miskolci központú 2-es számú egyéni választókerület országgyűlési képviselőjévé választottak. Mint Hubay György fogalmazott: elhivatott jobboldali politikusként, Isten segítségével a hazáját kívánja szolgálni az Országgyűlésben is.
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2018. április 21. 12:32
Rendkívüli közgyűlést tartott csütörtökön reggel Miskolc képviselő-testülete. Kriza Ákos polgármester, napirend előtti felszólalásában, az országgyűlési választásokat értékelve úgy fogalmazott: a miskolciak többsége is az európai és a magyar keresztény értékekre, kultúrára szavazott.
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. április 20. 11:06
Polgármestert választanak vasárnap a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Nyékládházán, a tisztségért hárman indulnak – mondta Hollóné Marcinkó Eszter aljegyző szerdán az MTI-nek.

Oldalak