2018. június 18. Arnold, Levente
Miskolc
13°C / 23°C

Közélet

Kujan István
Utoljára módosítva: 
2018. június 18. 15:38
Június 23-án már 16. alkalommal rendezik meg a Múzeumok Éjszakáját, Miskolcon – ahogy megszokhattuk – rendkívül gazdag programkínálat várja az érdeklődőket. A múzeum 7 kiállítóhelyen készül, de érdemes lesz a Lévay könyvtárhoz és Lillafüredre is ellátogatni – bizton állíthatjuk: az egész család megtalálja a számára kedves programot.
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. június 18. 12:06
Tartalmas és olcsó kikapcsolódást kínálnak egész nyáron az Erzsébet-táborok, amelyekben tavalyhoz képest idén több gyermek és hosszabb ideig nyaralhat: 11 héten át indítanak egyhetes turnusokat a zánkai és a fonyódligeti Erzsébet-táborokban – mondta a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár hétfőn Zánkán, a program elindulása alkalmából tartott sajtótájékoztatón.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 18. 12:34
A felcsúti Puskás Akadémia FC csapata nyerte meg a Danone Focikupa a Gyermekekért torna szombati, miskolci regionális elődöntőjét. A focikupa miskolci fordulóján 177 gyerek játszott a mérkőzéseken, míg a vendégeket Családi Egészségnap, egészséges táplálkozással kapcsolatos kvízek, testtömegindex-számítás és ügyességi játékok várták. A gyerekek Sass Dani gasztroarccal, Salamon József válogatott labdarúgóval, a DVTK aranycsapat középhátvédjével és Veréb Györggyel, a DVTK kapusedzőjével is találkozhattak.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 18. 15:39
Az áramszolgáltató szakemberei hálózatfelújítás miatt június 19-én, kedden 8-tól 12 óráig hálózatukon felújítási, karbantartási munkálatokat végeznek.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 18. 10:36
A július elsejétől kötelező számlaadat-szolgáltatáshoz regisztrálnia kell mindenkinek, aki belföldi adóalanyok számára legalább 100 ezer forint áfatartalmú számlát állít ki akár számlázó programmal, akár számlatömbben. A NAV Online Számla felületén a mostantól elvégezhető regisztrációhoz ügyfélkapus hozzáférésre van szükség.
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva: 
2018. június 18. 11:44
„Legyen az opera mindenkié!” – az elgondolás, mely alapján az Ezrek operája helyet kapott az Operafesztivál művészeti programjában. A sorozat keretében az opera klasszikusai új, kevésbé klasszikus köntösben elevenednek meg, nem csupán a komolyzene rajongói számára. Péntek este az Avasi kilátónál Mozart Don Giovannija kelt új életre - Miskolchoz illően RockGiovanniként.

Oldalak

Ajánlat