Ugrás a tartalomra

Önkormányzati rendészek járőrőröznek a munkásszálló körül

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. október 07. szerda 17:07
Az intézkedésre azért volt szükség, mert a rendőrség által már lezárt, elsősorban munkásszállóként működő szálloda lakói között vannak olyan munkások, akiket érintettek a tiszaújvárosi tömeges koronavírus-fertőzésben.
Fotó: MiNap-archív

Amint a minap.hu is beszámolt, eddig jóval több mint kétszáz új koronavírus-fertőzöttet találtak Tiszaújvárosban az egyik helyi gyár építkezésén dolgozó vendégmunkások között.

A miskolci polgármesteri hivatal kedd esti közleményében azt írta: a helyzet kezelésébe a megyei tisztifőorvos és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal bevonta a miskolci polgármesteri hivatalt is.

- A városvezetés azonnali intézkedésének eredményeként a Miskolci Önkormányzati Rendészet folyamatos, megerősített és fokozott járőrszolgálatot lát el annak a rendőrség által már lezárt, elsősorban munkásszállóként működő szállodának (sajtóhírek szerint a Károly Hotelről van szó - a szerk.) a környékén, amelynek lakói között vannak olyan munkások, akiket érintettek a tiszaújvárosi történések - hangsúlyozták.

A miskolci önkormányzat köszönetet mondott a megyei kormányhivatalnak a gyors reagálásért és azért is, hogy azonnali tájékoztatást adott az eseményekről valamint bevonta Miskolc város vezetését is a helyzet kezelésébe.

(Nyitóképünk illusztráció.)

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!