2018. március 24. Gábor, Karina
Miskolc
-4°C / 5°C

Városinfó

Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva: 
2018. március 22. 15:42
Újabb sportberuházásokról tartott sajtótájékoztatót szerda délután a DVTK Edzőközpontban Csöbör Katalin országgyűlési képviselő, és Szabó Tamás, a DVTK stratégiai és fejlesztési igazgatója.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. március 22. 08:46
Március 22-én, csütörtökön a Miskolci Állatkert és Kultúrpark hagyományosan megrendezi a Víz világnapot, melyen változatos programokkal várja látogatóit.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. március 21. 20:43
Miskolc az elmúlt évek fejlesztéseivel európai szinten is letette névjegyét. Ennek köszönhető, hogy jelenleg is több nemzetközi, Európai Uniós finanszírozású projektje fut a városnak. Ezek lehetőséget adnak arra, hogy Miskolc nemzetközi szinten is az érdeklődés fókuszában maradjon, és egy-egy területre összpontosítva újabb eredményeket tudjon elérni.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. március 21. 10:26
Elfogytak a jelzők arra az érdeklődésre, amely a vasárnap zárult Seuso-kincs miskolci kiállítását kísérte. Az elmúlt három hétben nagyon sok sajtótudósítás számolt be a késő római kori kincsek bemutatójáról, kiemelve a hatalmas látogatószámot. Az utolsó napok rohama azonban valóban túltett mindenen, ám a Herman Ottó Múzeum ostromlott várként kiállta a próbát.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. március 21. 09:10
Keresett már valaha egészséggel kapcsolatos információt azt interneten? Gyógynövényteás tippet, diétás receptet, vagy épp az orvosi ügyelet számát? Aki egyszer is próbálkozott hasonlóval, az mindenképp nézzen be az Internet Fiesta ideje, március 22–29. között a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtárba! Számos jó tippel, hasznos tudnivalóval, és még zsákbamacskával is gazdagodhat!
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. március 20. 13:09
A szombat esti havazás kezdete óta megállás nélkül dolgozik a Hóügyelet. Hétvégén 11 munkagép és 6 szóróautó igyekezett megtisztítani a közösségi közlekedéssel érintett főutakat, de – a folyamatos erős szél és a hideg miatt – még hétfő reggel is téliesek voltak a miskolci útviszonyok.

Oldalak