2017. október 22. Előd
Miskolc
6°C / 12°C

Olvasnivaló - ezek a legérdekesebb hírek

Hat különböző helyszínen összesen nyolc embert – hat férfit, egy 12 éves fiút és egy nőt – késelt meg egy támadó a németországi Münchenben szombat délelőtt - közölte internetes kiadásában a Bild. A bajor rendőrség az üggyel kapcsolatban délután őrizetbe vett egy 33 éves német állampolgárságú férfit.
Közélet
Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki.
Bulvár
Mila Kunis és Ashton Kutcher szigorúan odafigyel, hogy ne legyenek gyermekeik rivaldafényben. Vajon miért? Most elárulják.
Világ
Miközben a francia rendőrség pénteken a Twitteren kérte a szexuális zaklatások és támadások áldozatait arra, hogy tegyenek minden esetben bejelentést, több politikust és közéleti embert is megvádoltak az állítólagos áldozataik.
Csapatsport
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége arról döntött, hogy a magyar válogatottat ideiglenes megbízatással Szélesi Zoltán irányítja idei utolsó két mérkőzésén.
Politika
A Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásának adatai szerint fél évvel a 2018-as választás előtt a felnőtt népesség csaknem kétharmada (64 százalék), és még az ellenzéki szimpatizánsok fele (50 százalék) is arra számít, hogy újra Orbán Viktor lesz a miniszterelnök.
Bulvár
Gerard Butler túlhajszolta magát. Azt hitte, ettől majd jobb lesz, de a szervezete máshogy reagált...
Környezet
Október 20. és 24. között érkezik az Orionidák meteorraj, aminek következtében egész hétvégén csodálhatjuk az eget. Már csak az a kérdés, mit kívánnánk!
Politika
Barack Obama visszatér a politika világába. Az Egyesült Államok volt elnöke a demokrata párti kormányzójelöltek mellett kampányol.
Kriminális
Ötvenezer forintos fogyasztásra egy milliónál is többet számláztak, volt olyan vendég, akit elkábítottak majd kiraboltak azon a belvárosi szórakozóhelyen, amelyet éjszaka számoltak fel a rendőrök. Az akcióban több mint húsz személyt fogtak el, köztük lengyel állampolgárokat.
Szabadidő
Ennek az amerikai közúti torpedónak még a Bugatti Chironénál is nagyobb lesz a végsebessége.
Világ
A Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) vezetője arra figyelmeztetett csütörtökön, hogy az Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezet támadást intézhet az Egyesült Államok ellen.

Videótár

Mobilitási képek a Tiszain
02:01
Art of Magic Játék
00:26
Miskolc nagy fejlődés előtt áll, megint ipari központ lesz
02:15
Idősek tanácsa alakul Miskolcon
04:15
Miskolc is bemutatkozott a Járműipari Szakkiállításon
03:15
Tűzifahelyzet
02:52
Folyamatos a zöldhulladék gyűjtés
00:58
Stadionséta gimnazistáknak
02:10
Miskolc a TE helyed!
01:32