Ugrás a tartalomra

Egy perc ME - legyél a szakmád doktora

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. április 03. hétfő 15:38
Egy percben a Miskolci Egyetem legfontosabb történéseiről.

Legyél a szakmád doktora! Szakmai támogatás és szakmai fejlődés a campuson. A Miskolci Egyetem hét doktori iskolájának képzéseit online PhD nap keretében mutatták be a doktori iskolák vezetői és a doktoranduszok. A felvétel visszanézhető az egyetem YouTube-csatornáján. A következő szemeszter doktori képzéseire május 16-áig lehet jelentkezni.

Először, másodszor. A II. Miskolci Egyetemi Tavaszi Fesztivál koncertjei között igazi különlegességek is lesznek. Két művészképzős hallgató a Miskolci Szimfonikus Zenekarral közös hangversenyen tartja diplomakoncertjét. Hasonló eseményre még nem volt példa. A tavaszi fesztivál programsorozata május 24-én filmzene-koncerttel zárul.

1 százalék, avagy: sok kicsi, sokra megy. A Green and Smart Campus keretében a jövő egyeteme épül a közösségi terek fejlesztésével, az egyetem átfogó digitalizációjával. A Miskolci Egyetem közösségi céljainak eléréséhez a személyi jövedelemadó egy százalékának felajánlásával bárki hozzájárulhat. Adószám a Miskolci Egyetem honlapján.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!