Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2024.02.10.) - időjárás, útinform, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. február 10. szombat 07:59
Szeles, kora tavaszias, kezdetben esős idő várható mára. Frontok nincsenek fölöttünk, de a melegedés okozhat fejfájást.
Fotó: Osztie Tibor

Időjárás

Szombaton sok felhő lesz felettünk, de többfelé számíthatunk átmenetileg rövid napos időszakokra is. Kezdetben a Dunától keletre több tájegységünkön eshet az eső, majd átmeneti szünet után délután, este dél felől egyre nagyobb területen várható csapadék. Élénk, erős, a nap első felében helyenként a Dunántúlon viharos lesz a délies szél. Reggel 5 és 12, napközben 14 és 20 fok között alakul a hőmérséklet - írja az idokep.hu.

Levegőminőség

Városszerte jó a levegő minősége, a pmmonitoring.hu oldal nevető fejekkel van tele, hála a szeles időjárásnak. 

Útinform

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. ma reggeli információi alapján:

Kálvin J. u. – Papszer u. kereszteződésében sárgán villognak a fényjelző berendezések.

Félpályás terelésre lehet számítani:

Alföld u. 4.
Balázsdiák u. - Bércalja u. kereszteződés
Csokonai V. M. u. 130
Egres u. 8
Ernyebán u.15
Erzsébetsétány 53/a
Feszty Á. u. 11/b
Gorkij sor 65
Gózon Lajos u. - Jedlik Ányos u. kereszteződés.
Kázmér u. 12
Kiss Ernő u. – HUN Petrol benzinkút kihajtója előtt 5m-rel
Kis-Hunyad u. 49
Kiss tábornok út – 10-es Posta előtt
Kondor Béla – Vas Gereben u. kereszteződés
Lonovics utca 2
Mogyoró u. - Szervezet u. kereszteződés
Papszer u. 1
Sajó u. 14
Szentistványi út 32
Üllő u. – Fenyves u. kereszteződés
Vécsey u. 11

Horoszkóp

Kos
Ha bajba kerülsz, most ne mástól várd a segítséget, mert csak ki fogják használni az emberek, ha tudomást szereznek a gyengeségedről. Maradj inkább csendben, és várd ki a megfelelő pillanatot, amikor észrevétlenül és egyedül simíthatod el a gondjaidat.

Bika
Néha egy őszinte szó, egy apró, kedves gesztus mindennél többet mond. Légy ma nyitott az emberek felé, mert valakinek a környezetedben éppen egy ilyen apróságra van szüksége. Ha most átlendíted a lelki holtponton, hamarosan hálás lesz érte, hogy a segítségére voltál.

Ikrek
Nehezen indul a nap, semmi kedved kikelni az ágyból, pedig rengeteg teendő vár rád. Azonban már a kora reggeli órákban történhet valami, ami visszaadja a lelkesedésedet, és a délután folyamán már lelkesen veted magadat a munkába. Estére talán még a szerelemre is marad energiád.

Rák
Nem minden ember egyformán barátságos, de ez még nem jelenti azt, hogy veled van bajuk. Ne vedd a szívedre, ha valaki ma nem a legkedvesebb arcát mutatja feléd, inkább próbáld megérteni, milyen mélyebb okai lehetnek annak, hogy így viselkedik.

Oroszlán
Minden energiádra, kitartásodra és határozottságodra szükséged lesz ma, hogy megoldj egy kényes helyzetet. Ne hátrálj meg, még akkor sem, ha minden veszni látszik, ha te határozott maradsz, másokba is bátorságot öntesz, és amíg nem veszítitek el a hiteteket, nincs mitől félnetek.

Szűz
Valaki mintha olvasna a gondolataidban, és egy félelemmel vegyes csodálattal tölt el. Nem szereted kiadni magadat, de most mégis jól esik, hogy valaki ennyire megért. Ne feledd, hogy csak úgy építhetsz valódi emberi kapcsolatokat, ha megbízol másokban.

Mérleg
Egy régóta kísértő probléma üldöz, és lassan te is belátod, hogy a felszín alatt mélyebb okok gyökereznek. Ezúttal ne elfojtani próbáld a kérdést, hanem nézz szembe a félelmeiddel. Most ez talán sokkal ijesztőbb, de hosszú távon minden könnyebb lesz így.

Skorpió
Egy nem túl izgalmas eseményen kell ma részt venned, ami ráadásul hosszúra is nyúlik. Erőltesd meg magadat, és bármilyen nehéz is, maradj ott fejben, figyelj és koncentrálj, mert a sok lényegtelen részlet között egy nagyon fontos üzenetet is találhatsz.

Nyilas
Úgy érzed, lezártál magadban egy szerelmi ügyet, azonban a szíved ma mégis hevesebben kezd verni, amikor felcsillan a remény, hogy talán mégis alakulhat valami. Légy nagyon óvatos, mert nem minden az, aminek látszik, és ha nem vigyázol, könnyen megégetheted magadat.

Bak
Hiába szeretnél segíteni valakinek, meg vannak kötve a kezeid, és nem tudod megkönnyíteni a dolgát. Ne legyen emiatt bűntudatod, mindenki a saját életéért felel elsősorban. Te a saját feladataidra, és a saját utadra koncentrálj, mert ott is adódhatnak ma buktatók.

Vízöntő
Úgy érezheted, te minden tőled telhetőt megteszel, de mintha a szerelmed ezt is keveslené. Ha nem tudod, hogyan tehetnél még többet a kapcsolatotokért, ülj le, és beszéld meg vele, mik az elvárásai, és azt is, hogy te mit tudsz adni neki. Lehet, hogy rá kell jönnötök, hogy nem egyeznek az elképzeléseitek.

Halak
Jól telik a mai napod, mert meglátod az apró szépséget a részletekben, a különleges ajándékokat a mindennapi dolgokban. Pozitív szemléleted másokra is átragad a környezetedben, és még az is lehet, hogy a mosolyod romantikus érzelmeket ébreszt valakiben, akihez te is szívesen kerülnél közelebb. (bien.hu)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!