Ugrás a tartalomra

A miskolci László Evelin szombat este látható a DAL 2024 élő show-műsorában

Balogh Csilla
Utoljára módosítva
2024. február 17. szombat 23:14
László Evelint a HoldEső zenekarból is ismerheti a miskolci közönség. Legényes című dalával jutott be a dalverseny legjobb 40-es mezőnyébe. 
László Evelin egy jótékonysági koncerten 2022-ben / Fotó: Horváth Csongor

Az énekes, dalszerző, dalszövegíró szerelemről szóló dala a tavalyi év végén megjelent Bolyongó album legkülönlegesebb száma, mely az időtlenségbe röpíti hallgatóját – Teljes egészében a saját szerzeményem, én írtam a szöveget és a zenét is én szereztem hozzá. Stílusában valahol a népzene és a popzene között helyezkedik el – árulta el a Miskolci Naplónak a miskolci énekesnő. 

A dal legfontosabb üzenete az, hogy fogadjuk el saját magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, szeressük önmagunkat a hibáinkkal együtt, mert két lélek csak úgy tud találkozni és összeérni egymással, ha saját magukat is szeretik – vallja. 

A szerkezetében sem szokványos dalt szombat este hallhatja először élőben a közönség László Evelin és frissen alakult zenekara tolmácsolásában. A banda tagjai: Pálinkás Ákos dob, Kálmánchelyi Levente gitár, Porvay György László basszusgitár, Wandraschek Bence zongora. A dalhoz a napokban klip is készült.


Az együttes március 15-én, Miskolcon, a Városház téren is előadja majd a szerzeményt, amelyről Németh Alajos Lojzi elérzékenyülve azt mondta, hogy háromezer évet hallott ebben a dalban.

(Borítókép: László Evelin FB)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!