Ugrás a tartalomra

Roncsautó-háború – a hahó-golyó visszajár

K. I.
Utoljára módosítva
2024. január 28. vasárnap 11:44
A roncsautók elszállításának problematikáját „kissé túlzásba viszik” a helyi fideszes képviselők a momentumos Erdei Sándor meglátása szerint. Az egykori humorista ennek próbált sajátos görbe tükröt állítani.
Fotók: Erdei Sándor

Többet is tudnának tenni Miskolcért, mint néhány roncsautó elszállítása; például lobbizhatnának városfejlesztési forrásokért – vélekedett a Velünk a Város önkormányzati képviselője. Erdei Sándor nemrégiben akcióba lépett a közösségi médiában, választ adva az ellenzéki képviselők, Bajusz Gábor és Hollósy András, posztjaira: maga is fotókon örökítette meg, amint (többször narancs színű öltözékben) intézkedik a járművek elszállításáról.

– A fideszes politikusok már-már sportot űznek a roncsautók elszállításának posztolásából. Odáig fajult a dolog, hogy azt is saját sikerükként könyvelik el, ahol én szállíttattam el a rossz állapotban lévő, gazdátlan járművet – idézte fel a Momentum helyi politikusa.

Gyorsan leszögezte azonban, hogy nem versenyként fogja fel a dolgot, nem akar ebből sportot űzni – ugyanakkor elismerte, hogy egy valós problémáról van szó, amivel foglalkozni kell, azonban „nem ekkora lufit fújva belőle”.

– Véleményem szerint a fideszes képviselőtársaim túlságosan is előtérbe helyezik ezeket az ügyeket, majdhogynem mindenek fölé. Teszik ezt a város polgármesterét hahózva kritizálva, még olyan esetben is, amikor a Közút feladata lenne egy külterületen lévő autó elszállítása – mutatott rá, hozzátéve azonban: a kommenteket nézve a miskolciak sem annyira elégedettek a helyi fideszes ellenzéki képviselők teljesítményével.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!