Ugrás a tartalomra

Vereséggel rajtoltak az Extraligában a DVTK röpladásai

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. október 05. hétfő 15:52
A DVTK röplabdásai Balatonfüredre utaztak, hogy lejátszák első Extraliga mérkőzésüket a bajnokságban szintén most debütáló Szent Benedek csapata ellen. Szoros szetteket játszottak, de ezúttal alulmaradtak a diósgyőriek - számolt be a dvtk.eu.

Az Extraliga idei szezon első mérkőzésén vannak túl a DVTK röplabdás lányai. A balatonfüredi Szent Benedek látta őket vendégül. Mindkét csapat most debütált az Extraligában, méltóan szoros mérkőzést sikerült játszaniuk, amit a hazai csapat nyert meg.

Női Röplabda Extraliga alapszakasz, 1. forduló

Szent Benedek RA - DVTK 3:1 (-21, -25, 25, -13)
Helyszín: Balatonfüred, zárt kapu
Játékvezetők: Mezőffy Zsolt Tibor, Kiss Zoltán Attila

Szent Benedek RA: Vacsi, Dubravka, Valdez, Szerényi, White, Skoric M. 
Csere: Fáth (L), Baker, Araczki, Zen

Milodanovics Andrea vezetőedző: Szerintem most volt egy kis pánik a lányokon, mert mi ettől sokkal jobban játszunk. A negyedik szettben játszottuk a saját játékunkat, és ennek nagyon örülök. Történelmi a 3 pontot írtunk és ez lényeg.
 

DVTK:  Kiss E., Szajkó, Kovács, Kundrák, Beddingfield
Csere: Dömsödi (L), Sitku, Egri, Horton, Mészáros

Toma Sándor vezetőedző: Büszke vagyok, hogy a miskolci maggal méltó ellenfelek tudunk lenni. Küzdöttek a lányok, színvonalas labdamenetek és szoros szettek voltak. Nem járunk rossz úton. Nekünk az elsődleges célunk, az önbizalomgyűjtés, hogy bármelyik csapat ellen magabiztosan tudjunk pályára állni.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!