Ugrás a tartalomra

Aknába esett kiscicát mentettek a MIVÍZ munkatársai

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. december 08. szerda 10:21
Bajba jutott kismacskán és egy eltévedt idős úriemberen is segítettek a MIVÍZ Miskolci Vízmű Kft. munkatársai a napokban.

Az elmúlt napokban a MIVÍZ Miskolci Vízmű Kft. munkatársai a mindennapi munkavégzés során több olyan rendkívüli eseménnyel is találkoztak, amelyek nem szokványosak, azonban az élet ezen területein is helytálltak.

A legutóbbi ilyen eset december első napjaiban történt, amikor bejelentés érkezett a diszpécserekhez, hogy az Andor utca 104. szám előtti víznyelőrács alatt egy ázott macska fájdalmasan nyávog, mert nem tud kijönni az aknából. A készenlétes kollégák indultak az állat segítségére, akit sikeresen kimenekítettek.

Ezt követően egy eltévedt, lengén öltözött, cipő nélküli idős férfivel találkoztak a kora reggeli órákban Miskolc-Szirma egyik buszmegállójában. Az úr a lakcímére még emlékezett, így beültették az autóba és hazaszállították a MIVÍZ Kft. munkatársai, ahol már a rendőrség is helyszínen volt, mert a lánya már kerestette a férfit.

Horváth Attila; Fotó: MIVÍZ Kft.

Mindkét esetben Horváth Attila csatornatisztító gépkocsivezető volt a nap „hőse”, akinek a társaság ezúton is köszöni felelősségteljes és lelkiismeretes munkáját.

(Borítókép: Illusztráció)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!