Ugrás a tartalomra

„Békalandok”, nem csak békarajongóknak az Ellipsumban

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. március 08. péntek 15:52
A Kocsonyafesztivál ideje alatt játékos békás programok várják az Ellipsum látogatóit.
Fotók: Mocsári László

„Békalandozásokra” hív mindenkit Brekkencs a miskolctapolcai fürdőben a mostani hétvégén, ami mi másról is szólhatna most, mint a Kocsonyafesztiválról.

Az egyik békás program: szelfizz Brekkenccsel és nyerj! Az említett egyénre három nyomára akadhatunk, ebből az egyik az Ellipsum Élményfürdő. Nincs más teendőnk, mint posztolni a képet a Facebookon vagy az Instagramon #békalandok hashtaggel, és a feltöltők között nyereményeket sorsolnak ki március 11-én, hétfőn 11 órakor.

Az Ellipsum más programokkal is készül. Ajándék Breki gyümölcskocsonyát kap minden gyermek, amiben egy békás gumicukor fog pislogni. Az akció szombaton és vasárnap 10 és 19 óra között tart.

Lesz csúszdaverseny is, ahol szintén nyerhetünk, ezt szombaton és vasárnap egyaránt 11-13:30 között tartják meg. A nyeremények egyike egy Békacsúszás oklevél, amin megörökítve nézhetjük meg a csúszás pillanatát.

A brekkencsfitnesst mindkét hétvégi napon 12-14 között tartják meg. Ha már a békák is hangolódnak a tavaszra, akkor mi sem maradhatunk ki belőle: a tavasz első hónapját energikusan és frissen köszönthetjük az Ellipsum Aquafitness programjával, ami nem csak szórakoztató, de számos jótékony hatással is bír a szervezetre.

A hétvége alatt békakeresésre is várják a kalandvágyó békarajongókat. Miskolcon ugyanis valami elképesztő dolog történt: békák szöktek meg az állatkertből, és most mindenhol ott vannak a fürdőben. Segíthetünk Brekinek megkeresni a kis barátait, hogy segítsen nekik hazajutni. Nincs más dolgunk, mint a térképen megjelölni, hol találtuk meg a békát, és ha mindet sikerült megtalálni, akkor a brekiboxba kell csak bedobni, hogy részt vehessünk a hétfői nyereménysorsoláson.

Végül brekkencs-etetés, azaz játékos vízágyú célbalövés is szerepel a hétvégi programban. A legkisebbek birodalma, a Liliput csarnok sem maradhat izgalmak nélkül: itt a kihelyezett békákat kell megkeresni, és azokkal minél többször betalálni Brekkencs szájába.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!