Ugrás a tartalomra

Egész napos frakcióülést tartott a Velünk a Város

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 27. vasárnap 12:57
A megbeszélésen a járványhelyzet miatt szükséges eddigi intékedésekről, második hullámmal kapcsolatos javaslatokról és a Creative Region aktualitásairól is szó esett.

Kihelyezett frakcióülést tartott a Velünk a Város frakció szombaton - közölte szerkesztőségünkkel vasárnap délutáni közleményben a frakció.

Mint írják, a koalíció tagjai a város és a Miskolc Holding Zrt. gazdasági helyzetét tekintették át, értékelték az elmúlt egy év eseményeit, és kiemelt várospolitikai és stratégiai kérdésekben egyeztettek. Értékelték a járványhelyzet első hullámában meghozott önkormányzati intézkedéseket, és javaslatot tettek a második hullámban szükséges védekezési eljárásokra. A frakcióülésen kiemelt téma volt a Creative Region öt megyés együttműködés aktualitásai és a Miskolc 2030 fejlesztési terv. 

Hozzáteszik: az egész napos megbeszélésen részt vett Veres Pál, Miskolc polgármestere, Varga Andrea Klára alpolgármester és dr. Ignácz Dávid jegyző is.
- Az elmúlt évek városvezetői gyakorlatától eltérően a Velünk a Város frakció kibérelte erre az eseményre a Bortanyát a Miskolc Holding Zrt.-től. A bérlés költségét a képviselők közösen viselték - zárul a frakció közleménye.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!