Ugrás a tartalomra

Hajrágóllal nyert a Diósgyőr

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2023. április 14. péntek 08:17
A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában a DVTK nyert Budafokon - számolt be a dvtk.eu.

Mint írják, az első félidőben a DVTK lépett fel támadólag, két nagy helyzetet is kialakított, a hazaiak csak védekeztek, majd húsz perc múltán kijjebb merészkedtek. Ezt kihasználva a diósgyőriek próbálták megjátszani a védelem mögötti területet, de a szünet ellőtt még eredménytelenül.

A fordulás után a DVTK ismét teljesen beszorította az ellenfelét, akik egyszer kiszabadultak, és megszerezték a vezető gólt. Válaszul sorra érkeztek a diósgyőri cserék, minek eredményeként Könyves Norbert passzát Jurek Gábor váltotta egy szép lövéssel gólra. És amikor már a hosszabbításban járt a mérkőzés, Lukács Dániel küzdeni tudása ismét gólt eredményezett, amivel a DVTK újabb győzelmet aratott.

Budafoki MTE - Diósgyőri VTK 1-2 (0-0)
Budapest, Budafok, Promontor utcai stadion, 522 néző. Játékvezető: Zierkelbach Péter (Garai Péter, Kóbor Péter).

BMTE: Gundel-Takács Bence - Bíró Márk, Nándori Botond, Jagodics Márk, Fótyik Dominik, Kalmár Olivér - Beke Péter, Adorján Krisztián, Soltész István, Horváth Olivér - Németh Márió. Vezetőedző: Mátyus János.
DVTK: Branislav Danilović - Csirmaz István, Szatmári Csaba, Bárdos Bence, Bokros Szilárd - Bényei Ágoston, Holdampf Gergő, Lőrinczy Attila - Koman Vladimir, Lukács Dániel, Jérémie Obounet. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.

Csere: Bíró Márk helyett Csonka András és Németh Márió helyett Bakti Balázs a 46., Koman Vladimir helyett Könyves Norbert és Jérémie Obounet helyett Jurek Gábor az 59., Horváth Olivér helyett Oláh Bálint a 64., Lőrinczy Attila helyett Cseke Benjámin a 71., Bényei Ágoston helyett Bertus Lajos a 79., Beke Péter helyett Takács Ronald a 84., Adorján Krisztián helyett Tischler Patrik a 90+2 percben.
Sárga lap: Holdampf Gergő a 16., Bíró Márk a 17., Bokros Szilárd a 23. percben.
Gólszerző: Beke Péter (1-0) a 66., Jurek Gábor (1-1) a 73., Lukács Dániel (1-2) a 90+1. percben.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!