Ugrás a tartalomra

Ismét tarolt a Miskolcz-Revital TSE: két magyar bajnoki cím és középdöntő az U21-es versenyen

Kujan István
Utoljára módosítva
2023. október 17. kedd 17:51
Az elmúlt hétvégén rendezték meg a Zala Opent és Gála kupát, aminek keretein belül Formációs-, U21-es Kűr Magyar Bajnokságot, valamint klubközi versenyeket tartottak Zalaegerszegen. Ahogy lenni szokott: a Miskolcz-Revital TSE kitűnően szerepelt a megmérettetésen.
Fotók: Varga Zoltán és KincsesFotó

Legutóbb arról számolhattunk be az egyesület kapcsán, hogy négy újabb országos bajnoki címet szerzett a Miskolcz-Revital TSE a Nagykanizsán megtartott "D” osztályos Országos Bajnokságon. A sikerszéria most a Gála kupán folytatódott.

- Egyesületünk a Formációs Magyar Bajnokságon három csapattal indult, ahol a felnőttek Gatsby koreográfiája megvédte bajnoki címét társasági táncokban. Ezzel immár zsinórban kétszeres Magyar Bajnok lett a csapat - mondta el Süttő-Tombácz Anikó, az egyesület elnöke.

Hozzátette, hogy junior lányformációjuk Disco latin mix koreográfiája szintén bajnoki címet szerzett, az ifjúsági lányformáción Moulin Rouge produkciója pedig a bajnoki döntő 4. helyén zárt.

- Nagyon büszkék vagyunk csapatainkra, a szülőkre, akik rengeteget tesznek, áldoznak azért, hogy ilyen szép eredmények születhessenek. Hosszú évek közös munkája érik be folyamatosan - fogalmazott Anikó.

A versenyek sora nem zárult le azonban, hiszen U21-es Magyar Bajnokságon és klubközi versenyeken voltak érdekeltek párosaik. Ifjúsági korosztályú új vegyespárosuk: Farkas Gréta (Miskolcz-Revital TSE) és Svajda Szabolcs (El Paso TSE Győr) első közös megmérettetésén, az U21 Magyar Bajnokságon középdöntőt táncolt, a Kőhegyi Imre - Varga-Popovics Regina duó pedig az ifjúsági C latin versenyben szerzett bronzérmet.

A szezon folytatódik, hiszen további magas osztályos országos bajnokságok, klubközi és nemzetközi, valamint csapatversenyek várnak még táncosaikra.

miskolcz-revital országos bajnokság

A Gála Kupa eredményei:

Felnőtt csapat The Great Gatsby (Bátor Tamás-Hercsik Zsuzsanna, Süttő Roland-S.-Tombácz Anikó)
Társasági táncok felnőtt: 3/1. hely

Junior csapat Disco Latin Mix (S. Roland, Baráth Péter, S.-Tombácz Anikó)
Junior lányformáció: 8/1. hely

Ifjúsági csapat Moulin Rouge (S. Roland, S.-Tombácz Anikó, B. Péter)
Felnőtt lányformáció: 9/4. hely

Farkas Gréta (M.-Revital) - Svajda Szabolcs (El Paso) U21 Latin Magyar Bajnokság: 27/12. hely

Kőhegyi Imre - Varga-Popovics Regina ifjúsági C latin: 12/3. hely.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!