Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2024.02.22.) – időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. február 22. csütörtök 07:25
Változékonyabbra fordul időjárásunk. Megerősödő délies széllel nedvesebb és enyhébb léghullámok érkeznek fölénk. A Bika ma magányosnak érezheti magát, a Skorpió a múlt egy emléke kísérti.
Fotó: Osztie Tibor

Időjárás

Nyugat felől tovább vastagszik a felhőzet, és általában erősen felhős vagy borult lesz az ég. Az északi területeken előfordulhat délutántól gyenge eső. A déli, délnyugati szelet élénk, elsősorban a nyugati országrészben erős, olykor viharos lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 11 és 16 fok között valószínű, de az északi, északkeleti határszélen kissé hűvösebb maradhat az idő. Késő estére 7 és 12 fok közé hűl le a levegő, olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

Levegőminőség

Miskolc szinte egész területén jó a levegő minősége a pmmonitoring.hu adatai szerint. Megfelelő értéket mértek a Szentpéteri kapuban, Görömbölyön, a Lavotta utcán és Hejőcsabán a Futó utcán.

Útinform

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. reggeli információi szerint.

Kálvin J. u. – Papszer u. kereszteződésében sárgán villognak a fényjelző berendezések.

Félpályás terelésre lehet számítani:

Alföldi u. 4
Erzsébetsétány 53/a
Feszty Á. u. 11/b
Gózon Lajos u. - Jedlik Ányos u. kereszteződés.
Jókai u. 12.
Kázmér u. 12
Kis-Hunyad u. 49
Kondor Béla – Vas Gereben u. kereszteződés
Lonovics utca 2
Major u. 18
Medgyessy F. u. 4.,
Mogyoró u. - Szervezet u. kereszteződés
Puskás T. u. 5
Soltész N. K. u. 36
Tapolcarét u. 10
Üllő u. – Fenyves u. kereszteződés

Horoszkóp

Kos

Ma meghiúsulhat egy összejövetel, vagy egy közös programod valakivel és emiatt talán a kelleténél is rosszabb hangulatba kerülhetsz. Ne ess azonban abba a csapdában, hogy túlreagálod az eseményeket. Mindenre van racionális magyarázat és ebben az esetben is így lesz. Ki is derül hamarosan! 
 
Bika 

Ma úgy alakulhat, valamilyen okból magányosan fogod érezni magadat, ami lehet amiatt, hogy valaki a szeretteid közül épp távol van, vagy épp te vagy olyan helyen, ahol nem találkozhatsz a hozzád közelállókkal. Foglald el magad valamivel és gondolj arra, mindez csak egy átmeneti helyzet. Hamarosan vége lesz.

Ikrek 

Te általában keményen beleállsz a munkába és igyekszel mindig a legtöbbet kihozni önmagadból, ma azonban úgy érezheted, hogy semmi sem megy igazán. A munkakedved annyira alacsonyan is lehet, hogy azt fontolgatod, jobb lenne inkább hazamenni és pihenni. Mi lenne, ha kihagynál néhány feladatot és meg is tennéd

Rák

Ma lehet, hogy ahhoz lenne igazán kedved, hogy leválj a külvilágról és egy kicsit csak egyedül légy, a gondolataiddal. Ne érezd rosszul magadat emiatt. Néha sokunkra rátör az érzés és egy kis magányra, nyugalomra vágyunk. Mindenki meg fogja érteni! 

Oroszlán 

Ma olyan programot javasolhatnak neked, vagy olyasmire szeretne valaki rávenni, amihez nincs igazán kedved. Ne vállald be a dolgot csak azért, hogy megfelelj az illető elvárásainak, inkább valamilyen udvarias módon hátrálj ki a dologból. Például úgy, hogy időben told el a döntést. Még az is lehet, hogy később meggondolod magad, nem igaz?

Szűz 

Ma előfordulhat, hogy egy kisebb pénzügyi bonyodalommal kell szembenézned és soron kívül kell intézkedned egy ilyen ügyben. Ne légy emiatt feszült, ez az élet velejárója, érdemes ilyenkor egy új fontossági sorrendet felállítani és átgondolni azt is, nincs-e olyan tétel a költségvetésedben, amely elhagyható.

Mérleg 

Ha reggel a tükörbe nézve talán nem pontosan azt látod, amit kellene, ami azért van, mert mostanában túlságosan kihasználod a szervezetedet. Ne vállalj aránytalanul sok feladatot és igyekezz úgy szervezni dolgokat magad körül, hogy mindig legyen időd és energiád is önmagadra. Hidd el, a kevesebb néha több! 

Skorpió 

Ma egy hír, vagy esemény eszedbe juttathat egy negatív emléket a múltadból és ahogyan visszajönnek a képek, talán egy kicsit újra átéled azokat az időket. Ez azt jelenti, hogy még nem dolgoztad fel teljesen ezt az ügyet. Ne feledd, a múlt nem tér vissza és te sem vagy már ugyanaz az ember, mint akkor. Engedd el, felejtsd el! Annak már vége! 

Nyilas 

Ha az ismerőseid, rokonaid közül mostanság néhányan ritkábban adnak magukról hírt, az még nem a világ vége. Talán mindenki egy kicsi elfoglaltabb most és az is elképzelhető, hogy lefoglalják őket a saját problémáik. Foglald el magadat te is, kapcsolódj ki, vagy éppen végezd a dolgodat és hamarosan mindenki előkerül. Még az is lehet, hogy egyszerre! 

Bak 

Ma lehet, hogy bosszús leszel, mivel talán valami nem egészen úgy alakul, ahogyan eltervezted. Valami, vagy valaki késik és te úgy érezheted, hogy a várakozás elvesztegetett idő. Tegyél hát róla, hogy ne az legyen! Készülj fel olvasnivalóval, vagy üsd el a perceket valami hasznos tevékenységgel. Légy kreatív!  

Vízöntő 

Ma bármilyen fontos feladatod is van, igyekezz azt mielőbb teljesíteni, ha lehet még hamarabb, mint tervezted. Könnyen előfordulhat ugyanis, hogy egy váratlan esemény átírja a lehetőségeidet és át kell szervezned mindent. És akkor milyen jól jön, ha addigra a munka zömét már elvégezted. Készülj fel. 

Halak 

Ma lehet, hogy meginogsz és megkérdőjelezed azt, amit eddig alapigazságnak gondoltál, és eszedbe sem jutott, hogy kételkedhetnél is benne. Nem kell ettől megijedni, mivel ez egy természetes fejlődés része, minél többet ismersz meg a világból, annál kritikusabban szemléled körülötted zajló helyzetet. 

Forrás: alon.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!