Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2024.04.09.) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 09. kedd 07:33
Kezdetben fátyolosan, ám folytatódik az áprilisi nyár.

Időjárás

Változó vastagságú fátyolfelhőzet lesz fölöttünk, amely időszakosan szűrheti a napsütést. Csapadék nem lesz. Többfelé megélénkül a déli, délnyugati szél, amelyet az Észak-Dunántúlon már nagyobb területen is kísérhetnek erős lökések. A csúcshőmérséklet 24 és 30 fok között alakul. Késő estére 14 és 20 fok közé hűl le a levegő - olvasható a HungaroMet hétfőre vonatkozó előrejelzésében. 

Levegőminőség

PM Monitoring Hálózat szerint zömében mindenhol jó a levegő minősége kedd reggel Miskolcon. 

Útinform

Miskolci Városgazda kedd reggeli információi szerint nagy volumenű kátyúzás történik az időjárás függvényében a következő helyszíneken:

Nagy Lajos Király útja
Erenyő u.
Bollóalja u.
Közdomb u.
Csabai kapu
Erkel F u.
Bogáncs u.
Szinva u.
Szolártsik tér
Lavotta u.
Szalag u.
Farkas A. u.
Ómassai út

Félpályás terelésre lehet számítani:
Áfonyás u. 18
Balaton u.- Tarna u. kereszteződés
Bartók Béla u. 39
Bodza u. eleje
Bors Vezér u. 62
Cseresznyés u. 14
Előhegy u. 20
Eszterházy u.29
Csokonai u. 98
Előhegy u.72
Erdő sor 12
Erdő sor 19
Koppány u. eleje
Középszer u. 50
Liszt Ferenc  u. 26
Papszer Utca – Mindszent tér 4 előtt.
Perczel M.u. 24/a
Rácz Á. u. - Gyula u.
Somlay Artúr u. 32
Szarkahegy u. 58
Szrogh S. u. 57

Horoszkóp

Kos
Eleget álmodoztál már, úgy érzed, itt az ideje a tettek mezejére lépni, és tenni is valamit a szép remények valóra váltásáért. Arra vigyázz, hogy ne akarj mindent egyszerre, mert a kudarc könnyen kedvedet szegheti. Az apró, megvalósítható lépések viszont önbizalmat adnak, és folyamatosan haladhatsz velük.

Bika
Ideje elengedni valakit a múltadból, aki talán egy ideje már nincs is veled, de az emléke, az árnyképei még mindig kísértenek. Vedd észre, hogy egy ideje már nélküle is boldogulsz, sőt az emléke csak visszatart az újabb terveid megvalósításától.

Ikrek
Belefáradtál abba, hogy valaki a környezetedben mindig kioktat, még akkor is, ha esetleg valamihez te jobban értesz nála, és ma elszakadhat a cérna. Tartsd szem előtt, hogy nem vagy köteles végighallgatni a kéretlen tanácsait, de ez nem jelenti azt, hogy durván viselkedhetsz vele.

Rák
Egy párkapcsolati probléma aggaszthat, aminek az árnyéka egy ideje már rávetül a viszonyotokra, eddig azonban egyikőtök sem mert szembe nézni a valósággal. A tagadás azonban nem tartható fent sokáig, ha nem kezdetek el megoldást keresni, az sokkal súlyosabb következményekhez vezethet.

Oroszlán
Amikor megosztod egy aggodalmadat valakivel, ő biztosít róla, hogy az teljesen alaptalan, de a válasza téged valahogy mégsem nyugtat meg teljesen. A legtöbb, amit tehetsz, hogy kitalálod, hogy mit teszel, ha kiderül, a félelmeid mégis jogosak voltak, és bízol a legjobbakban.

Szűz
Lehet, hogy csak külső szemlélő vagy egy szituációban, de olyan dolgok történnek, amelyek hatására nem bírod megállni, hogy közbe ne avatkozz. Tartsd észben, hogy ha egyszer belépsz a körbe, már nem lesz visszaút. Ha a dolgok komolyabbra fordulnak, akkor sem léphetsz vissza az érintetlenek világába, ha egyszer már állást foglaltál.

Mérleg
Izgalmas terveket szövögetsz, amelyekről azonban egyelőre még senkinek nem mersz beszélni, mert tudod, hogy a megvalósításuk nem kizárólag rajtad múlik. Nem akarod, hogy kudarc esetén mindenkinek be kelljen vallanod a bukásodat. Azért valakit, akiben igazán bízol, érdemes beavatni.

Skorpió
Legszívesebben fejedre húznád a takarót, és kimaradnál azokból a konfliktusokból, amelyek most körülötted zajlanak. Ezt viszont sajnos nem teheted meg, mert túlságosan érintett vagy a kérdésben. Vigyázz, hogy ne szabaduljanak el teljesen az indulataid, mert akkor olyat tehetsz vagy mondhatsz, amit mások túlzásnak éreznek majd.

Nyilas
Csak akkor mondj igent ma valakinek, ha biztos vagy benne, hogy az ígéretedet be is tudod tartani, és az valóban olyan eredményhez vezet, amivel te is azonosulni tudsz. Máskülönben könnyen olyan szituációban találhatod magadat, amit te okoztál, mégsem érzed jól magadat benne.

Bak
Ha egyedülálló vagy, ma jók az esélyeid arra, hogy találkozhass valakivel, aki pontosan olyan kapcsolatot kínál, amire szükséged van. Nem biztos, hogy ő lesz számodra a nagy ő, de egy fontos dolgot tanulhatsz meg tőle, kimozdíthat a holtpontról, és visszaadhatja az önbizalmadat, hogy ismét kezedbe vedd az életed irányítását.

Vízöntő
Nagy meglepetéseket tartogathat a mai nap, amelyek elsősorban a szerelmi életeddel lehetnek összefüggésben. Ha már régóta szeretnél valamit ezen a területen, akkor az most valóra válhat. Az is lehet, hogy a fordulat teljesen váratlan lesz, és elsőre talán meg is rémiszt, de végül örömmel fogadod a fejleményeket.

Halak
Ne adj ma tanácsot valakinek, különösen akkor ne, ha nem kéri, még akkor sem, ha csak a legjobb szándék vezérel. Ha ugyanis megfogadja, de mégsem jár sikerrel, akkor a maga kudarcáért később téged okolhat, és egy nagyon kellemetlen szituációba kerülhetsz, pedig te csak segíteni akartál.

Forrás: Bien

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!