Ugrás a tartalomra

Minap – Indító (2024.04.20.) – Időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 20. szombat 07:57
Egy gyengülő front, majd egy ciklon okoz felhős időt, de szinte mindenütt lesznek napos periódusok is a hétvége folyamán. A kabátot még ne tegyük el a szekrénybe!
Fotó: Osztie Tibor

Időjárás

Délelőtt nagyrészt közepesen vagy erősen felhős idő várható, majd délutánra egyre nagyobb területen szakadozik, gomolyosodik a felhőzet. Az ország délnyugati és középső harmadán zártabb maradhat a felhőtakaró, ott valószínű a legkevesebb napsütés. Elszórtan - főként hazánk északnyugati kétharmadán - valószínű kisebb eső, zápor, néhol zivatar sem kizárt – a Hungaromet szombati előrejelzése szerint.  A Dunántúlon az északnyugati, az északkeleti megyékben a délnyugati szél megélénkül, helyenként - záporok, zivatarok nyomán is - megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 17 fok között alakul. Késő estére 3 és 10 fok közé hűl le a levegő. 

Levegőminőség

A pmmonitoring.hu reggeli adatai szerint szombaton, Miskolcon a levegő minősége mindenhol jó. 

Horoszkóp

Kos

A múlt árnyai kísértenek, és ez megnehezíti azt is, hogy kiélvezd a jelen ajándékait. Ne feledd, hogy most már sok minden megváltozott, és te is másabb, magabiztosabb és bölcsebb lettél, ezért nem kell többé ugyanazoktól a hibáktól és következményektől tartanod.

Bika

Bölcsen hallgatsz most egy olyan helyzetben, amikor valaki a véleményedet kéri, de te úgy érzed, nem a te tiszted ítéletet mondani. Később kiderül, hogy az akaraterőd és a nyugodt álláspontod helyes döntésnek bizonyult, ezzel vívod majd ki valakinek a bizalmát.

Ikrek

Végre készen állsz megtenni egy lépést, amit régóta tervezel, de eddig vagy a körülmények, vagy a saját kishitűséged visszatartottak. Most úgy érzed, itt az alkalom, és meg is ragadod a lehetőséget. Az eredményre még egy picit várni kell, nem mutatja meg magát azonnal. Légy türelemmel.

Rák

Nem szeretnéd a nevedet adni valami olyasmihez, amivel nem értesz egyet, vagy amiben valaki olyan is részt vesz, akinek az elveivel nem osztozol. Ezt azonban érdemes tapintatos formában közölni, különben a döntéseddel valaki olyat is megbánthatsz, akit nagyon nem szeretnél. Ha nyugodt és udvarias maradsz, akkor mindenki tiszteletben tartja majd a döntésedet.

Oroszlán

A külső fontos, de azt te is tudod, hogy nem minden, ezért ma kellemesen fogsz csalódni, amikor úgy döntesz, hogy egy könyvet nem a borítója alapján ítélsz meg, és még egy lehetőséget adsz valakinek vagy valaminek a bizonyításra.

Szűz

Sok dolgot tartasz egyszerre a kezedben, és sokan talán nem is sejtik, hogy ezeket a szálakat te mozgatod, de csak azért, mert nem élsz vissza a hatalmaddal. Amikor azonban a szükség úgy hozza, meghúzhatod a vészféket egy olyan dologgal kapcsolatban, ami akadályozza a terveidet. Ezzel nem kis meglepetést okozol majd a környezetednek.

Mérleg

Valami olyasmit teszel ma, amihez eleinte nem lesz sok kedved, de egy számodra fontos ember kedvéért vállalod az áldozatot. Próbálj pozitív maradni, mert még az is lehet, hogy kiderül, valójában élvezed a dolgot, és később talán már nem csak valaki más kedvéért, hanem magad miatt is keresni fogod a hasonló tapasztalatokat.

Skorpió

Miközben egy számodra fontos cél elérésére koncentrálsz, nem veszed észre, hogy mi készülődik körülötted. Pedig a jelek egyértelműek, és talán mindenki más is látja őket, csak te nem. Lehet, hoyg érdemes most egy kicsit minden mást félre tenni, és megvizsgálni, hogyan alakulnak a körülmények.

Nyilas

Nem mindig attól kell félni, aki nyíltan támad, a legveszélyesebb ellenségek a kertek alatt osonnak és éjszaka ütnek rajtad. Tartsd nyitva a szemedet, mert a veszély most onnan leselkedhet rád, ahonnan nem is várnád, és ha nem vagy rá felkészülve, akkor komoly károkat is okozhat.

Bak

Ahány ház, annyi szokás, és neked el kell fogadnod, hogy nem mindenki osztja a véleményedet olyan dolgokban, amelyek számodra egyértelműek. Nem kell, hogy feltétlenül egyet érts vele, de ne is erőltesd ma a véleményedet valaki másra, mert komoly vita bontakozhat ki belőle.

Vízöntő

Konfliktus támadhat két, számodra fontos ember között, akik életében te vagy a közös nevező, de egymást nem különösebben szívlelik. Az ostor rajtad csattanhat, és hiába próbálod meg elsimítani a feszültséget, csak még tovább tetézed a bajt. Jobb, ha megpróbálsz a háttérben maradni.

Halak

Az apró megjegyzések gyakran mélyebb nyomokat hagyhatnak a lélekben, mint a komoly sértések, és valaki mesterien forgatja körülötted a gonosz szavakat. Ne hagyd, hogy ezek túlságosan nagy hatással legyenek rád, az ilyesmi a gyávák és a hatalom nélküliek fegyvere, és csak rajtad múlik, mennyire veszed komolyan őket.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!