Ugrás a tartalomra

Online is várják a csapatokat

Bájer Máté
Utoljára módosítva
2020. október 05. hétfő 11:51
Élőben addig tartják a miskolci kocsmakvízt, amíg arra van lehetőség.

A válaszok kutatása ősi, velünk született ösztön, az emberiség fejlődésének egyik fő mozgatója. A szórakozás szintén fontos dolog, hiszen a boldogság, még ha csak pillanatnyi is, szintén az élet egyik célja. Ezt a két dolgot köti össze az angol nyelvterületekről induló kocsmakvíz, kiegészítve a legfontosabb élménnyel, a csapatmunkával. A kvízre jelentkezők csapatokban játszva mérik össze az erejüket. A műfaj eredeti változata egy nyilvános program, amit a legkisebb puboktól elkezdve a legnagyobb szórakozóhelyekig - kissé eltérő szabályokkal - mindenhol játszanak a világban. A kocsmakvíz néhány éve hazánkban is elterjedt, Miskolc pedig az elsők között csatlakozott a kezdeményezéshez.

Hazánk legnagyobb kocsmakvízszervezője, a QuizNight csapata online megmérettetésekre invitálja az érdeklődőket. Bár a kvízezés élőben nyújt igazi élményt, a veszélyhelyzet alatt általában több mint négyszáz csapat vett részt a hétfői online kvízesteken. A fokozódó vírushelyzet miatt jelenleg is két szálon fut a kvízezés: a bárok, kocsmák és éttermek mellett a digitális tér is otthont ad a programnak.

Miskolcon a Melon Cafe & Bárban várják hétfő esténként 8 órától azokat a csapatokat, amelyek szeretnék kipróbálni magukat a QuizNight hivatalos versenyeseményein: rengeteg témában, sok kérdéssel, különböző logikai és tudásalapú feladattal. Bese Gergely helyi kvízmester úgy fogalmazott, hogy a rendelkezéseknek megfelelően tartják meg a kvízesteket addig, amíg erre lehetőség van. Akik pedig most inkább mellőznék a közösségeket, a járványidőszak alatt online is becsatlakozhatnak a játékba.

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!