Ugrás a tartalomra

Pénteken mutatják be Dr. Barkai László polgármesterjelöltet

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 04. csütörtök 10:54
A demokratikus összefogás pártjai, szervezetei pénteken mutatják be Dr. Barkai László független polgármesterjelöltet – írja szerkesztőségünkhöz csütörtökön eljuttatott közleményében a Demokratikus Koalíció miskolci szervezete. 
Dr. Barkai László

Mint ismert, szerdán koradélután facebook bejegyzésben jelentette be Veres Pál, Miskolc regnáló polgármestere, hogy nem indul újra a városvezetői címért a júniusi választásokon. A pártreakciókat ebben a cikkünkben foglaltuk össze. 

Csütörtökön a Demokratikus Koalíció miskolci szervezete közleményben tájékoztatta szerkesztőségünket arról, hogy a "demokratikus összefogás pártjai, szervezetei" pénteken mutatják be jelöltjüket. 

„Sajnálattal értesültünk Veres Pál elhatározásáról. Köszönjük városvezetői munkáját. A miskolci demokraták összefogásában érdekelt pártok és szervezetek új közös, pártoktól független, minden miskolci érdekét képviselni tudó polgármesterjelölt állításán dolgoznak. A holnapi napon sajtótájékoztatón bemutatjuk Dr. Barkai László független jelöltet, aki reményeink szerint új lendületet adhat szeretett városunk fejlődésének” – írják.

Mint fogalmaznak, a demokratikus ellenzéki pártok továbbra is szövetséget alkotnak egy fejlődő, gyarapodó Miskolcért. „A következő napokban jelentkezünk, ismertetjük közös programunkat, terveinket a város jövőjével kapcsolatban” – zárják a közleményt. 
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!