Ugrás a tartalomra

Rengeteg éremmel tértek haza a Justitia karatékái

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 27. szerda 09:58
Múlt szombaton Szerencsen és Zalaszentgróton is tatamira léptek a miskolci Justitia Fuji-Yama SE karatékái.
justitia karate
Fotó: magánarchívum

A IX. Szerencsi Karate Ippon Shobu Országos Bajnokságon a miskolci Nagy Lajos Király Általános Iskola és Tállya képviseletében a Tokui dojo sportolói Sensei Grudzinski Zsolt vezetésével két aranyéremet és egy ezüstérmet gyűjtöttek, míg a III. WKF Karate Magyar Vidékbajnokságon a központi edzőterem képviseletében Sensei Pálinkás András irányításával három arany és egy bronzérmet szereztek a Justitia Fuji-Yama SE sportolói - tájékoztatta lapunkat a klub.

A szerencsi megmérettetésen Kazai Bendegúz három győzelmet követően állhatott fel a dobogó legfelső fokára a 8-9 éves fiú kata B kategóriában. Budai Blanka tállyai leányzó a 10-11 éves lány kata C kategóriában szerezte meg az aranyérmet, úgy, hogy Kovács Elinát, csapattársát győzte le a döntőben. Mindketten három mérkőzést vívtak.

A Miskolctól távoleső Zalaszentgróton a hajnali indulást követően Nagy Gréta a felnőtt női kata A kategóriás versenyszámot nyerte meg. Bérczes Botond a junior férfi kata A kategóriában, valamint a felnőtt férfi kata A kategóriában egyaránt a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel. A 12-13 éves lány kata B kategóriás versenyszámban Trója Panna bronzérmet szerzett és két új versenykatát mutathatott be.

A verseny lebonyolítását Sensei Oláh Sándor és Sempai Bérczes Botond bírói munkájával segítette.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!