Ugrás a tartalomra

Vereséggel indította az OTP Bank Liga új kiírását a DVTK

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2023. július 30. vasárnap 11:04
A Puskás elleni szezonnyitón egyetlen gól volt a különbség.

A PAFC elleni mérkőzésen a vendégcsapat kezdett jobban, gyorsan meg is szerezték a vezetést, de a Diósgyőr rendezte a sorokat, és fokozatosan egyre inkább beszorította az ellenfelét. A szünet után a vendégek ziccert is hibáztak, de a diósgyőri mezőnyfölényből is sikerült kialakítani néhány helyzetet, ami ezen a délutánon kimaradt - számol be a meccsről a dvtk.eu oldala.

OTP Bank Liga 1. forduló

Diósgyőri VTK - Puskás Akadémia FC 0-1 (0-1)
Miskolc, DVTK Stadion, 7579 néző. Játékvezető: Berke Balázs (Buzás Balázs, Szert Balázs).
DVTK: Karlo SENTIĆ - FARKAS Dániel, SZATMÁRI Csaba, BÁRDOS Bence, Bitok STEPHEN - Vladislav KLIMOVICH, Alexander VALLEJO, HOLDAMPF Gergő - LUKÁCS Dániel, Argyris KAMPETSIS, Jérémie OBOUNET. Vezetőedző: KUZNYECOV Szergej.
PAFC: MARKEK Tamás - SZOLNOKI Roland, Wojciech GOLLA, Patrizio STRONATI, Brandon ORMONDE-OTTEWILL - BATIK Bence, Jakub PLŠEK - Jonathan LEVI, CORBU Marius, Luciano SLAGVEER - Lamin COLLEY. Vezetőedző: HORNYÁK Zsolt.

Csere: Vladislav KLIMOVICH helyett Rudi POŽEG VANCAŠ és Jérémie OBOUNET helyett GERA Dániel a 64., SZOLNOKI Roland helyett Quentin MACEIRAS és Jonathan LEVI helyett KOMÁROMI György a 69., HOLDAMPF Gergő helyett BÉNYEI Ágoston, Argyris KAMPETSIS helyett Bright EDOMWONYI, Luciano SLAGVEER helyett Jakov PULJIĆ és Lamin COLLEY helyett Artem FAVOROV mind a 78., LUKÁCS Dániel helyett Elton ACOLATSE a 82. percben.
Sárga lap: CORBU Marius az 1., SZOLNOKI Roland az 58., Quentin MACEIRAS a 83., Bright EDOMWONYI és Alexander VALLEJO a 88., GERA Dániel a 90+1., Wojciech GOLLA a 90+5., percben.
Gólszerző: Luciano SLAGVEER (0-1) a 8. percben.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!