Ugrás a tartalomra

Az ülőmedencét és a hátsó tanmedencét is birtokba vehetik a strandolók

Kujan István
Utoljára módosítva
2021. május 22. szombat 17:45
Bővül a hétvégén a május 11-én újra megnyitott miskolci Selyemréti Strandfürdő üzemelő medencéinek száma.
selyemréti strand
Fotók: Mocsári László

A hétvégén bővül a nemrégiben megnyitott Selyemréti Strandfürdő üzemelő medencéinek is a száma: az ülőmedencét, valamint a hátsó tanmedencét is birtokba vehetik a strandolni vágyók. A korábban megvásárolt bérletek felhasználási idejét pedig augusztus 31-éig meghosszabbította a Miskolci Fürdők Kft. Arra kérik a bérlettel rendelkezőket, hogy ellenőrizzék és használják fel egyenlegüket a mostani nyári szezonban.

selyemréti strand bérlet

Az ősztől bevezetni tervezett új bérletkonstrukció miatt – ami várhatóan szeptember 1-jétől lesz elérhető – az idei nyári szezonban május 22-étől 30 órás úszó- és fürdőbérleteket lehet csak vásárolni, változatlan áron. Ezek érvényessége augusztus 31., így ezek a bérletek augusztus végéig használhatóak fel.

Kérdés esetén a Miskolci Fürdők Kft. kollégái szívesen állnak a vendégek rendelkezésére, személyesen a helyszínen, telefonon a 46 411 399-es számon vagy az info@selyemretifurdo.hu e-mail-címen.

Június 12-én jön el a nagy nap: megnyitja kapuit a nagyközönség előtt az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő Miskolctapolca is. A nyitást hosszas és alapos előkészítő munka előzte meg annak érdekében, hogy a vendégek a pandémia ellenére is a lehető legnagyobb biztonságban vehessék igénybe a komplexum szolgáltatásait. A megnyitó napján különleges, színes programokkal kedveskednek kicsiknek és nagyoknak egyaránt, valamint meglepetésvendégek is várják a fürdőzőket.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!