Ugrás a tartalomra

„Azért utazunk Budapestre, hogy nyerjünk”

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2019. március 02. szombat 21:33
A bajnokság harmadik körének első meccsén az FTC vendége lesz szombaton az OTP Bank Liga 23. fordulójában a DVTK labdarúgócsapata. A mérkőzés előtt sajtótájékoztatót tartottak, amelyen Fernando Fernández elmondta: a Fradi ellen is meg lehet szerezni a 3 pontot.

A diósgyőriek vezetőedzője úgy fogalmazott, az FTC az utolsó meccsén sokkal agresszívebb csapat benyomását keltette, mint amilyen előtte volt. – Ha a számokat nézzük, akkor jelenleg ők a bajnokság legjobb csapata, hiszen vezetik a tabellát, de a Ferencváros ellen is ugyanúgy lehet három pontot szeretni, mint más csapatok ellen – húzta alá Fernando Fernández.

– Most kezdődik az utolsó kör a bajnokságban, mindenki játszik mindenkivel, a sorsunk a saját kezünkben van. Minden héten úgy készülünk, hogy hétvégén reális esélyünk legyen a győzelemre, azért utazunk Budapestre, hogy nyerjünk – tette hozzá.

A klub kéri a mérkőzésre utazó szurkolókat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! – Kérjük, tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről – írja a dvkt.eu.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!