Ugrás a tartalomra

Félrevezette a hatóságot egy kis fizetési előlegért

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. október 13. kedd 09:58
Egy ötvenéves férfi kitalált rablási történetet adott elő a rendőrségnek, ám, amikor nyomozni kezdtek, bevallotta, a feljelentéséből semmi sem igaz, csak azért találta ki, hogy erre hivatkozva fizetési előleget kérhessen főnökétől. Tette büntetőeljárást von maga után.
Képünk csak illusztráció

A sztori a következő volt: hajnalban egy ismeretlen férfi átmászott a kerítésen, bement a nyári konyhába, ahol ő tartózkodott, felkapcsolta a villanyt, kést vett elő, és pénzt követelt tőle. Mikor ezt megtagadta, a rabló a ruhafogason lévő kabát zsebéből kivette a házigazda pénztárcáját, abból elvett 2 000 Ft-ot. Ezután, mivel kifelé menet nem akart már megint kerítést mászni, felszólította, hogy engedje ki a kapun, ami végül így is történt. A  rablót a ház előtt egy kerékpáron ülve várta társa, aki azzal fenyegetőzött, hogy „estére 5 000 Ft, vagy kinyírunk!”, majd mindketten távoztak.

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben felfüggesztett fogházbüntetést indítványozott.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!