Ugrás a tartalomra

Lefedik a kőasztalokat a Zsarnain

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 24. szombat 13:15
Árus- és vásárlóbarát megoldásokkal igyekeznek komfortosabb körülményeket teremteni a piactéren, hiszen a kényelmi faktorral egyenes arányban nő a látogatói forgalom is.
Hamarosan végeznek a kőasztalok fedésével

Mint arról már korábban is beszámoltunk, komplex fejlesztés alatt áll a Zsarnai piac infrastruktúrája. Jelenleg a kőasztalok lefedésén dolgoznak, a munkák lassan a végéhez közelednek - erről Kovács Imre István, a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. szolgáltatási vezetője beszélt. Mint elmondta, nagyon tudatosan történik a piac fejlesztése.

– Folyamatosan kapcsolatot tartunk az árusokkal és a vevőkkel egyaránt. Mivel sokan vannak, akik igényt tartottak a lefedett asztalsorokra, egyértelmű volt, hogy megvalósítjuk a kérést. A két kőasztalsor egységes lefedése nem véletlen. Így biztosított a látogatók számára is, hogy árnyékban sétáljanak és vásároljanak. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a piacról elégedett vásárlók távozzanak, azzal az elhatározással, hogy ide érdemes máskor is eljönni - hangsúlyozta.

A kőasztalok a felújítás előtt

Badány Lajos, Miskolc városüzemeltetésért felelős alpolgármestere szintén üdvözli a Zsarnai fejlesztését. – Jól látható az a pozitív változás, ami a piactéren az elmúlt időszakban végbement. Ez a jelenlegi munkafolyamat, a kőasztalok lefedése is azt mutatja, hogy a piac fejlesztése a jövő felé mutat. Elsősorban emberbarát funkciók figyelembevételével, költséghatékonyan létrehozni valamit, amivel az egész város nyer, mindig ez a kitűzött cél. Örülök, hogy itt ez a cél már nemcsak körvonalazódik, hanem egyértelműen látszik is – zárta gondolatai a városvezető.

A nyitvatartási időn túl folyamatosak a munkálatok a piactéren.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!