Ugrás a tartalomra

Már lehet tervezgetni a gyerek nyári táboroztatását

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. május 25. kedd 13:56
A járványhelyzet kedvező alakulása lehetővé tette a nyári napközis és ottalvós táborok megszervezését. A szülők szeretik gyermeküket jó helyen tudni, főleg ha nem a virtuális világban élik mindennapjaikat. Miskolcon számos táborozási lehetőséget kínálnak.

A Miskolci Sportcentrum Kft. a korábbi évek sikeres gyakorlatát folytatva idén is megszervezi nyári Kalandtáborát június 21. és augusztus 27. között, most tíz egyhetes turnust indítanak. Szabó László létesítményvezető elmondta, kihasználják a Kemény Dénes Sportuszoda adottságait, időjárástól függetlenül. – Délelőttönként szakképzett úszásoktatók tartanak oktatást differenciáltan a gyerekeknek, akik délután pedig kötelen vízi játékkal tölthetik az időt. Még mindig érvényben van, hogy a létesítményt csak védettségi igazolvánnyal vehetik igénybe, így arra kérjük a szülőket, enélkül ne lépjenek be az uszoda területére.

Popovics Pál táborvezető elmondta, idén nyolcadik alkalommal indul a kalandtábor. – Minden évben találunk ki új programokat. Az uszoda melletti kalandparkot felújították, így új pályákkal várjuk a gyerekeket. A szokásos lézerharc és kidobó mellett most lesz buborékfoci és labdabiliárd – mondta, majd hozzátette, kéthetente családi estét rendeznek. 

Tavaly háromszázötvenen vettek részt a táborban, aminek mottója: Kalandok földön, vízen, levegőben.

Forrás: pixabay.com

Idén másodszor rendezik meg a nem mindennapi Bűvésztábort. A tizenöt éve bűvész Szűcs Ádám tavaly hatvan gyermeknek tanított trükköket. – Szeretnénk megismertetni a kicsiket ezzel az izgalmas szakmával, de gondoltunk azokra is, akik múlt évben részt vettek a táboron, ők új trükköket tanulhatnak, így bővíthetik tudásukat – mondta a több évet külföldön is élő bűvész, aki hozzátette, a tábor szakképzett pedagógusai sok kreatív foglalkozással és csapatjátékkal színesítik a napokat.

Öt turnusban várják a gyerekeket a Miskolci Sportcsarnok mögötti elkerített pályákon június 28-tól. Tátrai Zsuzsa véleménye, hogy zseniális volt a tavalyi tábor: a szervezés, a megvalósítás, a napi programok mind egytől egyig szuperek.

De találhatnak a szülők lovas, gokart-, kincskereső, vitorlás, Lego-, fotó- és sakktáborokat is Miskolcon és környékén.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!