Ugrás a tartalomra

MiNap-indító(2023.06.26.) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 26. hétfő 08:03
Gomolyfelhőket hajthat felénk az északi szél természetes napernyőként a kánikulában.

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint ma a sok napsütés mellett gomolyfelhők képződnek, amelyek itt-ott jobban összeállnak. A Duna-Tisza közén egy-egy futó zápor előfordulhat. Az északi szél főleg a Dunántúlon és az északkeleti tájakon időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között valószínű. Késő estére 17 és 22 fok közé hűl le a levegő.

Levegőminőség 

Városszerte jó a levegő minősége - derül ki a pmmonitoring.hu csütörtök reggeli adataiból. Egyedül a Megyei Kórháznál mértek egy értékkel rosszabb, megfelelő minősítésbe eső adatokat.

Útinform

A Városgazda közlekedési információi a reggeli órákban:

Útlezárás:

A Meggyesalja utcára a Reményi Ede utca – Rácz György utca között, kizárólag a lakó és az oda irányúló célforgalom behajtása engedélyezett. A város nyugati irányából érkezők az északi tehermentesítő út felé kerülhetnek, vagy a Nagyváthy utcánál térhetnek le a Szent István út irányába.

Balesetről nincs információnk!

A jelzőlámpák a Petőfi utca 1-3. szám előtt, a Kálvin J. utca - Erzsébet tér nagy parkolónál illetve a Meggyesalja u. – Rácz Gy. utca kereszteződésében nem működnek.

Félpályás terelésre lehet számítani:
Alföldi u. 22
Alsó Papírgyár telep. 4.
Álmos u. 43
Balaton u. 2
Barlang u. 8
Bercsényi u. 25
Csokonai u. 76
Dráva u. 12
Előhegy u. 96
Egressy G u. 39
Erdő sor 15; 17; 17/b;
Eszterházy u. – Semmelweis u. kereszteződés
Fadrusz J. u.14
Futó u. – Egri u. sarok
Forrásvölgy u. 42-44
Görögszőlő u. - Drenkahegy u. kereszteződés
Hutás u. 3
Horváth L. u. 3-5
Kabar u. 5
Költő u. 26
Laborc u. - Iskola tér kereszteződés
Malom u. – Szirmai u.  kereszteződés
Meggyesalja u.16
Mikes Kelemen u. 4
Nádas u. 1
Nyár u. 18.
Negyvennyolcas u. 3-5.
Puskin - Gózon u. kereszteződés
Pillangó u. 12.
Selyemrét u. 2
Soltész N. K. u. 64
Tábortűz u. 5; 9.
Üteg u. 3; 5
Vasöntő u. 5
Vécsey u. 12
Zászló u.14.
Wesselényi u. –  Gyár u. kereszteződés

Horoszkóp

Kos

Felnyílik a szemed, és láthatod, hogy valaki nem úgy bánt eddig veled, ahogyan azt megérdemelted volna. A felismerés erőssé tesz, és úgy érzed, most készen állsz arra, hogy lépj, amikor lépned kell.

Bika

Sokáig kitartóan hittél valamiben, de most az utolsó reményed is elszáll, és úgy érzed, neked is fel kell adnod a dolgot. Lehet, hogy ez a felismerés most fájdalmas, de legalább felszabadít, és új utak felé terel.

Ikrek

Bízol önmagadban, és ez elég bátorságot ad ahhoz, hogy meglépj valamit, amitől régóta tartasz. A döntés jónak bizonyul, és a választásod olyan utakra terel, amelyeket régóta szerettél volna felfedezni magadnak.

Rák

Ígéretet tettél valakinek, és nem egyszerű tartani magadat a feltételekhez. Mégis fontosnak tartod, hogy szavahihető maradj. Tartod magad a szavadhoz, akkor is, ha ez néhány fájdalmas lemondással jár.

Oroszlán

Szeretnél pontot tenni valaminek a végére, de egy újabb fordulat, egy újabb akadály mindig meggátol abban, hogy véglegesen lezárd az ügyet. Ne add fel a reményt, ha kitartasz, akkor ma még győzelemre viheted a dolgot.

Szűz

Bár már látod az előtted álló út végét, azt is érzed, hogy nem lesz könnyű eljutni oda. A mai napon azonban minden lehetőséget ki kell használnod, mert kedveznek a csillagok.

Mérleg

Nem alakulnak egyszerűen a dolgok, de ma nincs időd ezen keseregni. Gyorsan pontot kell tenned néhány ügy végére, hogy a következő célodra figyelhess, ehhez pedig az kell, hogy minden energiádat felhasználd.

Skorpió

Sajnos nem minden téren alakul úgy az anyagi helyzeted, ahogyan azt elképzelted, és ma érhet néhány kellemetlen meglepetés, de komolyabb aggodalomra nincs okod. Néhány lemondás szükséges, de a nagyobb terved egyelőre nincs veszélyben.

Nyilas

Valaki olyasmit súg a füledbe, amit nagyon nem szerettél volna meghallani, de most már nincs visszaút, és nem tehetsz úgy, mintha nem is tudnál a dologról. Szedd össze a bátorságodat, és tedd, amit helyesnek gondolsz.

Bak

Ne keress kifogásokat, mert csak a saját utadat nehezíted vele. Álmodozás helyett kezdj el dolgozni a céljaidért, különben sosem tudod megragadni őket. Ha változást akarsz, akkor tegyél is érte.

Vízöntő

Nincs időd a tétlenkedésre, ha nem figyelsz egy problémára, mert megijeszt, vagy csak mert nincs kedved megoldást keresni, akkor gyorsan a fejedre nőhet a dolog, reagálj idejében, amíg nem túl nagy a baj.

Halak

Nem egyszerű utat választottál magadnak, de bízol abban, hogy megéri megmászni ezeket a hegyoldalakat, mert a kilátás új lehetőségeket nyit, és olyan irányba folytathatod az életedet, amilyenbe mindig is szeretted volna.
 

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!