Ugrás a tartalomra

Mobilmánia Vikidál Gyulával Hejőcsabán

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 15. péntek 15:40
Szeptember 16-án, szombaton este 8 órakor a Gárdonyi Géza Művelődési Ház parkjában lép színpadra a Mobilmánia Vikidál Gyulával.
Fotó: Mobilmania

A Mobilmánia Fonogram díjas hard rock zenekar 2008-ban, Zeffer András ötlete alapján alakult meg. Azóta több százezer kilométert utaztak, hogy eljátsszák nekünk jól ismert dalainkat. Kisebb- nagyobb fesztiválok, város- és falunapok, motoros találkozók és kis klubok közönsége is garantáltan jól érzi magát velük és ismeri valamelyik régi, vagy új slágerüket.  

A 14 év alatt készítettek 4 stúdió albumot, amelyekből az egyiket Fonogram díjjal jutalmazták, 4 koncert CD-t, 4 koncert DVD-t, ők adták ki a világ első 3Dimenziós koncertfilmjét Blu-Ray és mozifilm formájában is, készítettek egy dupla, kétnyelvű Best Of válogatás lemezt. Hármas jubileumot ünnepeltek a teltházas Arénában (Vikidál 70, Zeffer 60, Mobilmánia 10), amit visszanézhetnek és -hallgathatnak egy 5 korongos ünnepi box, és bakelit formában is.

Legújabb büszkeségük a Bajnok & Zefi 40 című jubileumi dupla lemez, 40 dallal, amin a magyar rock szakma nagyjai is közreműködnek, ami immár aranylemez.
 
Szombaton este előzenekar a Stardust 19:00 órától, kapunyitás 18:00 órakor. Helyszín a Gárdonyi Géza Művelődési Ház parkja.
A koncert az NKA és a Hanfoglaló program támogatásával valósul meg.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!