Ugrás a tartalomra

Múzeumlátogatási lehetőséget kínál az MVK augusztustól

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. július 20. csütörtök 13:57
A nagy érdeklődésre való tekintettel augusztus 1-jétől november 14-éig minden kedden látogatható az MVK közlekedéstörténeti múzeuma előzetes regisztráció alapján - tájékoztatta lapunkat a társaság.
Fotó: MVK Zrt.

Mint közleményükben írták, a kiállításon szakavatott kolléga segítségével ismerhetik meg az érdeklődők a vállalat autóbusz- és villamosközlekedésének múltját és jelenét, és számos eredeti műtárgy, relikvia is megtekinthető a tárlaton.

A kiállításra a belépés díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges az MVK Ügyfélszolgálati Irodájában személyesen vagy telefonon, legkésőbb a tervezett látogatás napja előtti hétfőn délig.

Az MVK tájékoztatott arról is, hogy igény szerint óránként indul a múzeumlátogatás, és egy időpontban egyszerre húsz főt tudnak fogadni.

Múzeum-látogatási rend

Nyitvatartás:

Augusztus 1 – november 14. között
Keddenként, 10-15 óra között

Regisztráció:

MVK Ügyfélszolgálati Irodában személyesen vagy telefonon.
Elérhetőség: 3530 Miskolc, Szemere u. 5. szám
Telefon: +36 46 504 810

Ügyfélszolgálati Iroda nyitva tartása:

Hétfő, Kedd, Csütörtök: 8:00 – 15:30
Szerda: 8:00 – 17:30
Péntek: 8:00 – 13:30
Szombat, Vasárnap, Ünnepnap: ZÁRVA

Az MVK azt is közölte, hogy számos új termékkel bővült az egyedi gyártású ajándéktárgy-választékuk: a már jól ismert bögrék, kulacsok, pólók, fényvisszaverő karkötők, nyakbaakasztó pánt és toll termékek mellett többféle viszonylatjelző tábla, plüss járművek, szemüvegtörlő kendő, powerbank is kapható, valamint évfordulós fotós kiadványaik a 125 éves miskolci villamosközlekedésről és az idén 75 éves menetrendszerinti autóbusz-közlekedés történetéről.

Az ajándéktárgyak megvásárolhatók személyesen az MVK Ügyfélszolgálati Irodájában nyitvatartási időben, vagy online megrendelhetők a Pepita.hu webáruházon keresztül, illetve közvetlenül az MVK Zrt.-től, akár házhozszállítással is.

Az ajándéktárgyak megtekinthetők és a vásárlással kapcsolatban bővebb tájékoztatás megtalálható az MVK Zrt. honlapján.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!