Ugrás a tartalomra

Varga Andrea: gratulálok a győzteseknek, dolgozzunk együtt Miskolcért!

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2024. június 09. vasárnap 23:28
A Függetlenek SZIVE, Momentum Jobbik-Konzervatívok jelöltje gratulált Miskolc új polgármesterének és az új közgyűlés tagjainak, valamint azt kérte, dolgozzanak tovább együtt Miskolcért.

Fotó: Mocsári László

Fél tizenegy előtt nem sokkal tartott sajtótájékoztatót Varga Andrea, a Függetlenek SZIVE, Momentum, Jobbik-Konzervatívok polgármesterjelöltje, aki gratulált Tóth-Szántai Józsefnek, Miskolc következő polgármesterének, a Ponti Mi, a Fidesz és a KDNP jelöltjének.

„Szívből gratulálok a győzteseknek és mindenkinek, aki ezt a kampányt tisztességgel végigcsinálta – kezdte Varga Andrea, majd köszönetet mondott azoknak is, akik rá, illetve a Függetlenek SZIVE, a Momentum és a Jobbik-Konzervatívok jelöltjeire szavaztak. 

- Egy nehéz időszak végén vagyunk, de bízom benne, hogy egy nagyon pozitív, jó időszak kezdetén leszünk. Miskolc egy olyan érték, amelyet mindannyiunknak óvni, védeni és becsülni kell. Őszinte szívvel hiszem, hogy az elkövetkezendő időben felálló közgyűlés tagjai ezzel a hittel, és ezzel az elkötelezettséggel fognak a közgyűlésben dolgozni. Kérem, hogy higgyenek ebben a városban,  kérem, hogy higgyenek abban, hogy Miskolc egy olyan hihetetlen hely, amely hosszútávon a világ legélhetőbb városává válhat. Ha ebben a hitben közösek vagyunk és a cselekedeteink is közösek ebben az irányban, akkor ez így lehet – mondta.  

Varga Andrea végül gratulált Miskolc új közgyűlésének tagjainak és a választópolgároknak is, hogy „mindazoknak a választópolgároknak, akik a mai napon a szavazatukkal a demokráciát erősítették”.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!