2018. szeptember 22. Móric
Miskolc
13°C / 18°C

DVTK

dvtk.eu
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 21. 20:57
Szatmárnémetiben játszotta pénteken délután idei harmadik felkészülési mérkőzését az élvonalbeli pontvadászatra és az Európa Kupára készülő Aluinvent DVTK női kosárlabdacsapata.
dvtk.eu
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 21. 19:51
Nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkező, magas posztokon bevethető litván válogatott játékos érkezett az Aluinvent DVTK-hoz.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 18. 22:16
A DVTK számára kiemelten fontos a jövő nemzedékének fejlődése, ezért az utánpótlás-nevelés kiemelt jelentőségű a klubon belül működő valamennyi sportág életében. Az ARAGO Zrt. fontosnak tartja a sport mellett az élet egyéb területein sikeres tehetségek gondozását, ezért ARAGO-DVTK elnevezéssel tanulmányi ösztöndíj programot indít a matematika és a fizika tantárgy területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó, Miskolcon tanuló középiskolások számára.
dvtk.eu
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 19. 12:01
Az OTP Bank Liga 8. fordulójában Mezőkövesden játszott a DVTK. A találkozót a hazaiak kezdték jobban, és hamar háromgólos előnyre tettek szert. A második félidőben Tajti Mátyásnak és Makrai Gábornak köszönhetően 3-2-re feljött a DVTK, de egy újabb mezőkövesdi találat eldöntötte a találkozót.
dvtk.eu
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 15. 19:38
Az OTP Bank Liga 8. fordulójában Mezőkövesdre látogat a DVTK labdarúgócsapata. A találkozó előtt sajtótájékoztatót tartottak pénteken, melyen Fernando Fernandez válaszolt az újságírók kérdéseire.
dvtk.eu
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 15. 08:55
Két tornát rendeznek a hétvégén, melyekre a DVTK női röplabda csapata is meghívást kapott. Gödöllőn a XIX. Ádám László Emléktornán, Budapesten pedig a Szalayné Sebők Éva röplabda emléktornán szerepelnek a piros-fehérek.

Oldalak

Ajánlat