2018. október 21. Orsolya

Oktatás

minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 20. 22:52
Felújított sportcsarnokot és multifunkciós pályát áldottak meg pénteken a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégiumban, ahol most emlékeztek meg 1956. október 23-áról is.
Miskolc TB / minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 20. 12:43
A vendéglátást, építő- és autóipart valamint a divat szakmákat népszerűsítették a virtuális valóságban általános iskolásoknak. Miskolcról több mint kétszázötven felső tagozatos diákot hívott meg a Kereskedelmi és Iparkamara a rendezvényre.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 20. 20:33
Ünnepi szenátusüléssel emlékeztek meg 1956 forradalmi eseményeiről a Miskolci Egyetem díszaulájában pénteken. A koszorúzással egybekötött megemlékezésen jelen voltak az egykori hallgatók, akik részesei voltak a forradalomnak, hozzájuk is intézte szavait Jakab Nóra rektorhelyettes ünnepi beszédében.
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 19. 16:48
– Több száz hallgatónk van, akik kifejezetten járműiparhoz kapcsolódó képzésben vesznek részt, kiszolgáljuk tehát a régió járműipari cégeinek munkaerő- és mérnökigényét, biztosítjuk a szaktudás utánpótlását – hangoztatta Deák Csaba, a Miskolci Egyetem kancellárja az Automotive Hungary-n.
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 19. 11:34
Újabb együttműködési megállapodást írt alá a Polgár Judit Tehetséggondozó Sakkalapítvány és a Diósgyőri Nagy Lajos Király Általános Iskola szerdán. A miskolci intézmény egy szinttel magasabbra lépett a programban, ami a kötelezettségek mellett komoly büszkeséget is jelent.
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2018. október 18. 14:41
2019 szeptemberétől vegyészmérnök alapszak indul a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karán, a régió sikeres vegyipari vállalatainak támogatásával, igényüket figyelembe véve. Az új, unikális képzésről és a személyre szabott oktatási modellről hétfő délután az egyetem és a kar vezetői, valamint vegyipari vállalatok képviselői tájékoztatták a sajtót.

Oldalak

Ajánlat