2018. október 21. Orsolya

Havária

minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 20. 17:52
Berendezési tárgyak gyulladtak meg szombat délután egy családi házban Lakon, a Petőfi Sándor úton. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az eset során az ingatlan tulajdonosa annyira megsérült, hogy kórházba kellett szállítani.
mti.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 13. 10:07
Rombolás és pusztítás maradt a Michael hurrikán nyomában Floridában csütörtökön, a rendkívüli időjárás hét halálos áldozatot is követelt.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 13. 17:57
Nagykanizsa közelében történt a tűzeset.
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. október 12. 09:38
Újabb nagy erejű földrengés rázta meg Indonéziát csütörtökön: a 6-os erősségű földmozgás Jáva és Bali szigeteit sújtotta – jelentette az amerikai földtani intézet (USGS); Jáván három ember vesztette életét, több épület pedig megrongálódott.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 11. 13:53
Ismeretlen okból tűz ütött ki egy szoláriumban szerdán kora este Sátoraljaújhely Kossuth Lajos utcájában - tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
index.hu/wmn.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 12. 09:55
Hétfőn reggel a Dél-Koreában tartott konferencián az ENSZ Éghajlat-változási Kormányközi Testülete (IPCC) közzétett egy friss jelentést, melyben a globális felmelegedés várható hatásait elemzi, és a megelőzésükhöz- vagy legalábbis limitálásukhoz szükséges változtatásokra tett javaslatot. A jelentés egy minden eddiginél hangosabb vészharang: elég ijesztő, mikor több tucat szakértő több ezer tanulmány elemzése után megállapítja, hogy bő egy évtizedünk van kezdeni valamit az éghajlattal, különben nekünk annyi és igazi pokollá változik a földi élet.

Oldalak

Ajánlat