2018. december 17. Lázár, Olimpia

Csapatsport

waterpolo.hu
Utoljára módosítva: 
2018. december 16. 18:26
Ezüstérmes lett a PannErgy-Miskolci VLC csapata a BENU Férfi Magyar Kupában, miután a kupa vasárnapi döntőjében 10-4-re alulmaradt az FTC-vel szemben, amely így 18. alkalommal nyerte el a serleget.
waterpolo/minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. december 16. 17:42
A Fradi a szédületes formában védő Vogel Soma és az ötgólos Varga Dénes vezérletével az OSC-t győzte le az elődöntőben, míg a másik ágon hatalmas csatát követően a Miskolcnak sikerült beverekednie magát a vasárnapi fináléba.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. december 16. 11:24
Évértékelőt tartott pénteken a Miskolc Városi Diáksport Szövetség a Művészetek Házában. A rendezvényen hatvanhárom diákot, tanárt és edzőt tüntettek ki. Molnár Péter, a Köznevelési, Kulturális, Turisztikai, Ifjúsági és Sport Bizottság elnöke ünnepi beszédében elmondta, a szervezet fontos szerepet játszik a versenyek lebonyolításában, sportéletre, egészséges testmozgásra buzdítja a a diákokat.
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. december 16. 17:54
Hercsik Istvánt kérték fel a Miskolci Vízilabda Club (MVLC) társadalmi elnöki posztjára. Az Avalon Parkban csütörtökön megtartott sajtótájékoztatón elhangzott: csak a vezetési struktúra változik, a korábbi klubelnök, Bachner András továbbra is szakmai irányítója marad a miskolci vízilabdasportnak. Szó esett a hétvégi Magyar Kupa négyes döntőről is: a miskolciak meglepetésre készülnek.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. december 13. 14:12
A serdülő korcsoportos judo országos csapatbajnokságnak december 8-án Győr adott otthont. A miskolci sportolók harmadik helyen végeztek.
dvtk.eu
Utoljára módosítva: 
2018. december 13. 11:09
Sorozatban hatodik mérkőzését is megnyerte a DVTK Jegesmedvék csapata, miután nagy csatában, kapott gól nélkül győzte le a Tipsport Liga címvédőjét. A vasárnapi találkozó egyetlen gólját Rasmus Kulmala szerezte a második harmadban.

Oldalak

Ajánlat