2018. október 21. Orsolya

Csapatsport

minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 20. 23:11
Könnyedén tartotta itthon a három pontot a PannErgy-Miskolci VLC legénysége a vízilabda E.ON Férfibajnokság alapszakaszának 2. fordulójában.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 20. 19:41
Október 21-én, vasárnap este a BKG-Príma SE otthonába látogat a MEAFC-Miskolc NB I/B Piros-csoportos férfi kosárlabda csapata. A debreceni vendégjátékra kellő elszántsággal készülnek Drahos Gábor tanítványai. Ezúttal is a fiatal mestert kérdeztük az összecsapás előtt.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 19. 13:05
Szerdán este a „szomszédvár” Tiszaújvárosi Phoenix KK ellen játszott edzőmérkőzést az egyetemi körcsarnokban a MEAFC-Miskolc NB I/B Piros-csoportos férfi kosárlabda csapata. A Drahos-legények győzelemmel hangolódtak a vasárnapi bajnoki találkozóra.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 16. 10:35
Gyors és jó játékkal, szinte végig egyenrangú partnerként meccselve maradt bajnoki pont nélkül pénteken este a MEAFC-Miskolc NB I/B Piros-csoportos férfi kosárlabda csapata. A tavaly még A-csoportos fővárosi MAFC elleni nagyon színvonalas küzdelmet vastapssal jutalmazta a publikum.
gimnazium.jezsu.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 15. 14:52
Szeptember utolsó hétvégéjén rendezték meg a kajak-kenusok diákolimpiáját Fadd-Domboriban, ahol a miskolci Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium két tanulója – Kovács Kristóf (7.b) és Orosz László Ágoston (7.a) – aranyérmet szerzett portya kenu páros versenyszámban.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 13. 10:07
Az eddig veretlen fővárosi MAFC gárdája érkezik pénteken este a Miskolci Egyetem körcsarnokába, hogy az NB I/B Piros-csoportjának keretében, 17.30-tól megmérkőzzön a házigazda MEAFC-Miskolc együttesével. A szurkolókra most is nagyon számítanak a miskolciak. A találkozó előtt ezúttal is Drahos Gábor vezetőedzőt kérdeztük.

Oldalak

Ajánlat