2018. október 21. Orsolya

Egyház

minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 20. 13:21
Idén az október 20-ai hétvégén rendezik meg Sajópálfalán, a Csodatévő Kegykép búcsúját. Görömböly görög katolikus templomából szombaton reggel indult el az V. Nagyvárosi Zarándoklat hogy Miskolcon, Szirmabesenyőn és Sajóvámoson át érkezzen meg Sajópálfalára, Miskolc környékének legnagyobb búcsújára.
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2018. október 20. 12:04
A Nemzetstratégiai Kutatóintézet által elindított vándorkiállítás-sorozat, a Kárpát-haza Galéria Boldogasszony kiállítása Miskolcra érkezett. A Rákóczi-házban csütörtökön megtartott megnyitón elhangzott: a tárlat művészi, lelki és szellemi kapocsként köti össze a Kárpát-medencében lévő nemzetünket.
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 18. 09:38
Új református lelkipásztort iktattak be be a hétvégén Miskolcon, a Miskolc-Alsóvárosi református templomban. Orosz Istvánnak - elmondása szerint - kicsiny, de gyarapodó körzetet kell a gondjaiba vennie.
minap.hu/Miskolc TV
Utoljára módosítva: 
2018. október 14. 15:28
Október 11. és 14. között egyszólamú gregorián énekek, többszólamú kórusművek, gyülekezeti énekek és hangszerekkel kísért darabok csendülnek fel a város négy templomában, a jubileumát ünneplő Veczán Pál Egyházzenei Kórustalálkozón.
mti.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 10. 14:15
A magyarok hallatják a hangjukat és imájukat egész Európában – mondta Palánki Ferenc debrecen-nyíregyházi püspök a Szent Péter-bazilikában bemutatott magyar misén hétfőn, amellyel egy időben megnyílt a Kereszt-tűzben című magyar kiállítás a közel-keleti keresztényüldözésről.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 10. 16:50
Múlt vasárnap hálaadó istentisztelet keretében szentelték fel a Kossuth utcai Belvárosi Református Egyházközség templomának új csillárját. A több mint három mázsás fényforrás különleges szimbólumokat ábrázol.

Oldalak

Ajánlat